• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
12 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; dermatologice; vasculare; postraumatice; reumatismale; ginecologice

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (I.O.M.C.) dispune de o sectie de recuperare pediatrica (distrofici) care se ocupa de ingrijirea copiilor nascuti prematur sau a celor cu probleme speciale de sanatate.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (I.O.M.C.) dispune de o sectie de recuperare pediatrica (distrofici) care se ocupa de ingrijirea copiilor nascuti prematur sau a celor cu probleme speciale de sanatate.

- ingrijirea sugarilor cu greutate mica la nastere pentru recuperarea ponderala;
- ingrijirea sugarilor abandonati de mame in unitatea medicala pana la intocmirea actelor de protectie sociala;
- asistenta medicala continua pentru sugarii internati, cu investigatii pentru depistarea afectiunilor acute/cronice;
- vaccinarea conform schemei de vaccinari;
- profilaxia rahitismului carential si a anemiei feriprive

- nou nascuti cu MCC, sepsis neonatal, infectii materno-fetale virale/bacteriene/parazitare, hemoragii intracraniene, encefalopatie hipoxic-ischemica;
- sugari care au forme severa de bronsiolita, wheezing recurent, bronhopneumonii, dintre care cei mai multi necesita ventilatie mecanica, paralizii cerebrale;
- copii prescolari cu forme severe de bronsiolita, wheezing recurent, pneumonii dintre care unele ce necesita ventilatie mecanica, paralizii cerebrale.
Se efectueaza tratament prin fotocoagulare laser aplicat sugarilor fosti prematuri cu retinopatie de prematuritate.

Conf dr. Ioana Anca;
Dr. Georgeta Bonini;
Prof. academ. dr. Adrian Georgescu;
Prof. dr. Ioan Gherghina

bebelusi si copii de toate varstele

Opinii utilizatori

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De O mamica pe 23 August 2010

Nu se poate asa ceva, zici ca traim in jungla. Am fost internata cu bebelusul meu 4 zile acolo. Ma internasem cu el cu temperatura. Toate bune si frumoase despre doctori, jos palaria, dar asistenti lasa mult de dorit. Isi fac legea singuri, se mai mira de ceea ce sa intamplat la maternitatea Giulesti, dar ei ies toate asistentele (inclusiv asistentul Vali)la tigari si cafea cu ora. Nu va mai spun ce urat vb cu parintii. Cel putin acel Vali asistent medical, face legea pe tura lui. Nu va mai spun ca ma internez cu febra si mai aveam putin si ma externam cu paduchi. Stateam intr-un salon de 6 paturi, 10-12 mamici, mirosea ingrozitor, ajunsesem sa facem noi curatenie in salon, si aici ma refer in a spala wc, a matura si spala pe jos, infirmierele fiind la tigare impreuna cu asistentele.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Un_parinte pe 20 August 2010

Cu regret apreciez ca, pe langa lipsurile cauzate de sistemul sanitar, de bugetul alocat sanatatii, sunt si cadre medicale pentru care actul sanitar reprezinta doar un mijloc de a-si castiga existenta, fara respect pentru pacienti. Postez acest comentariu aici pentru ca IOMC se ocupa exclusiv de sanatatea celor mici, or, taman aici sunt problemele cele mai mari. Iar IOMC nu se deosebeste de alte institutii de sanatate, aici putandu-se gasi si doctori, si doctori, si oameni, si oameni.

Contact Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.iomc.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.