• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; dermatologice; vasculare; postraumatice; reumatismale; ginecologice

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (I.O.M.C.) dispune de o sectie de recuperare pediatrica (distrofici) care se ocupa de ingrijirea copiilor nascuti prematur sau a celor cu probleme speciale de sanatate.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (I.O.M.C.) dispune de o sectie de recuperare pediatrica (distrofici) care se ocupa de ingrijirea copiilor nascuti prematur sau a celor cu probleme speciale de sanatate.

- ingrijirea sugarilor cu greutate mica la nastere pentru recuperarea ponderala;
- ingrijirea sugarilor abandonati de mame in unitatea medicala pana la intocmirea actelor de protectie sociala;
- asistenta medicala continua pentru sugarii internati, cu investigatii pentru depistarea afectiunilor acute/cronice;
- vaccinarea conform schemei de vaccinari;
- profilaxia rahitismului carential si a anemiei feriprive

- nou nascuti cu MCC, sepsis neonatal, infectii materno-fetale virale/bacteriene/parazitare, hemoragii intracraniene, encefalopatie hipoxic-ischemica;
- sugari care au forme severa de bronsiolita, wheezing recurent, bronhopneumonii, dintre care cei mai multi necesita ventilatie mecanica, paralizii cerebrale;
- copii prescolari cu forme severe de bronsiolita, wheezing recurent, pneumonii dintre care unele ce necesita ventilatie mecanica, paralizii cerebrale.
Se efectueaza tratament prin fotocoagulare laser aplicat sugarilor fosti prematuri cu retinopatie de prematuritate.

Conf dr. Ioana Anca;
Dr. Georgeta Bonini;
Prof. academ. dr. Adrian Georgescu;
Prof. dr. Ioan Gherghina

bebelusi si copii de toate varstele

Opinii utilizatori

Dvs. dati sens vietii !
De Rotaru Adrian pe 25 Martie 2013

Nu putem reda in cuvinte, aprecierile, multumirile noastre ca parinti, pentru care va sacrificati in fiecare zi si aduceti cate un zambet pe chipul celor mici si o speranta celor mari. Dumnezeu sa va ajute! Cu stima, doamnei Dr. Dragan Amelia.

Dumnezeu si doamna Dr. Dragan Amelia
De Constantinescu Mihaela pe 18 Ianuarie 2012

Va multumim si va iubim, doamna doctor Dragan Amelia.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Scarlat alexandra pe 02 August 2011

Intr-adevar sunt tratati fara discriminare toti pacientii, indiferend de nationalitate. Toata stima pt doamna dr. Ramona Mihaela Cutov. O persoana deosebita, am incredere deplina in dansa.

Mergeti cu incredere la Dr. Damir
De Sorina pe 24 Ianuarie 2011

Un doctor exceptional. Mergeti cu incredere la el. Mi-a lasat o impresie foarte placuta.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Obreja viorica pe 25 Octombrie 2010

Mii de multumiri pentru domnul prof. dr. Ioan Gherghina, un adevarat om cu suflet mare.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Obreja viorica pe 25 Octombrie 2010

Mergeti cu mare incredere sunt niste adevarati profesionisti.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Draghiciu monica pe 13 Octombrie 2010

Veniti cu incredere.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De O mamica pe 03 Septembrie 2010

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu din punctul meu de vedere este o unitate de referinta in domeniu pediatriei unde cadrele medicale sunt foarte bine pregatite profesional si extrem de amabile tinand cont ca aici sunt internati copii. Pot sa afirm ca toti copii sunt tratati la fel indiferent din ce categorie fac parte, nu exista diferente si nu se face discriminare. Asa cum tot sistemul sanitar se confrunta cu o lipsa acuta de personal medical in special asistente si personal auxiliar totusi se face treaba.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Gica-contra pe 02 Septembrie 2010

Spitalul e foarte curat, dar unele sectii nu au mai fost renovate cred ca de la infiintare, cat despre personalul medical,atat asistente, infirmiere si medici sunt bine pregatiti, omenosi, nu sunt ciubucari, dar vorba proverbului nu exista padure fara uscaturi. Cat despre pacienti ce sa zic, marea majoritate sunt rromi, dar si ei sunt oameni si au aceleasi drepturi ca si noi romanii. Personalul medical este foarte putin pentru ca nimeni nu se angajeaza aici ca nu e ciubuc si trebuie sa ingrijesti si copilul si mama care in general indiferent de studii nu prea stie ce trebuie sa ii faca bine copilului, iar mamele sunt de diferite varste ori minore ori prea batrane pentru a avea un copil ori prea obosite ori oligrofrene si atunci personalul pe langa copii acestora trebuie sa aiba grija si de ele.

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)
De Cineva pe 29 August 2010

Intr-adevar, ies si ei la tigara, dar nu cu orele deoarece nu au timp mai ales ca sectia despre care vorbesti este de terapie intensiva si ai vazut ce fel de copii sunt acolo. Iar de salon asa este un salon pentru mamici, dar cu paduchii las-o mai moale ca mamele vin cu ei nu angajatii spitalului, iar la internare sunt verificate si li se da cu o solutie speciala pentru paduchi. Oricum pentru o simpla febra sa ajungi pe terapie chiar ai ajuns pe maini bune. Si o ultima remarca, mamele nu pastreaza curatenia, iar persoanalul isi face datoria pe langa ce clienti are acest spital social unde predomina o rasa de oameni - romi care nici de copii lor nu au grija ce sa mai zic sa pastreze curatenia in saloane si a lor corporale.

Contact Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (IOMC)

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.iomc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.