• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
19 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari

Centrele medicale Kinetomedica

Elaboreaza programe specializate de hidrokinetoterapie pentru pacienti diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, sindromul Down si programe specializate in gimnastica acvatica pentru femei gravide.

Elaboreaza programe specializate de hidrokinetoterapie pentru pacienti diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, sindromul Down si programe specializate in gimnastica acvatica pentru femei gravide.

Gimnastica pentru gravide
Masaj
Reflexoterapie
Chiropraxie

Tratarea scoliozei, spondilozei, herniei de disc, discopatiei lombare, gonartrozei, coxartrozei
Kinetoterapie pentru entorse, fracturi
Hidrokinetoterapie
Terapie pentru Sindromul Down
Terapie pentru deficiente la copii
Terapie pentru paralizie, pareza, scleroza multipla

luni - vineri: 7:30 - 21:30
sambata: 8 - 16
duminica: inchis (dar se pot face programari)

0722.555.112
0766.735.404

Medical Group Dr. Nasoku

Opinii utilizatori

Recomadare
De Luminita pe 12 Iunie 2013

Ma gandeam, am tot cautat prin forum, la masajul facut "in casa" pentru ca de multe ori, din lipsa de bani si timp (consumat pana la salon si inapoi) suntem nevoite sa recurgem la masajul facut de noi.

Am urmarit, ce-i drept, si cateva emisiuni la TV si o sa incerc sa scriu cate ceva despre metodele folosite de mine si rezultatele obtinute.

Folosec cremuta anticelulitica si mult mult sport si am inceput sa fac masaj la salonul lor, de 2-3 ori pe sapt, undeva seara, caci atunci am timp, cu un ulei aromat de la salon (nu stiu ce firma este dar miroase bine).

O data, sau de doua ori pe saptamana, imi fac impachetare cu zat de cafea si o lingurita de ulei de masline.

Vreau sa spun, ca pielea arata altfel si e atat de catifelata si maseauza mea nu lasa vanatai.

Recomand salonul lor.

Pe curand

Recomandare
De Mimy pe 24 Februarie 2013

Nicoleta sau Ana din salonul din zona Victoriei foarte bine fac masajul. Sunt foarte multumita.

Ok
De Kiky pe 12 Mai 2012

Fac gimnastica pentru picioruse pentru Alexandru de 3,5 anisori (are platfus) si vreau s-i multumesc lui Vali de la 13 Septembrie. Este foarte atenta si profesionista. Bine nu am ce sa reprosez pentru celelalte fete, dar Alexandru este innebunit dupa Vali. Multa sanatate fetelor!

Parere
De Anonim pe 17 Aprilie 2012

Fete foarte dragute. Succes

Centrele medicale Kinetomedica
De Cristina pe 10 Iunie 2011

Am fost de mai multe ori la acest cabinet pentru masaj si fizioterapie si am fost multumita. Va recomand.

Centrele medicale Kinetomedica
De Ana-Maria pe 08 August 2010

Am avut o problema cu fetita mea care s-a nascut cu 2.800 kg si a fost descoperita in maternitate cu talus-valgus, o defectiune a labutei piciorului(nu foarte grava). Problema a fost alta. Am ajuns pentru asta la dl doctor de la Budimex. Acolo s-a uitat la ea domnul doctor si m-a trimis sa fac o radiografie. Micuta a fost diagnosticata cu talus valgus si usoara displazie de sold. Dupa ce nu ne-a acordat mare atentie si ne-a recomandat ham pawlik si dupa 3 luni sa revenim la control. Repet ca nu ne-a acordat multa atentie si eu am dat atentia care trebuia. Am facut programare la dl doctor Teodorescu (Spitalul Municipal) si mi-a zis sa nu fiu speriata si ca se rezolva cu kinetoterapie (gimnastica) si mi-a recomandat sa facem kinetoterapie la mine in cartier in Dr. Taberei la policlinica de pe Cetatea Histria. Nu vreau sa critic pe nimeni, dar acolo faceam exercitii numai jumatate de ora si de 2 ori pe saptamana.Am citit pe net diferite pareri despre displazie si alte deficiente ale copiilor si am descoperit un site care scria foarte bine despre problema mea. Am pus mana pe telefon si am sunat la centrul Kinetomedica. Acolo mi-a raspuns o domnisoara foarte draguta si amabila si mi-a explicat ca nu trebuie sa intru in panica ca fetita mea este foarte mica si daca lucram cu ea putem sa avem rezultate. Am facut un abonament de 12 sedinte (sedintele erau combinate â?? masaj cu gimnastica). Am incercat sa fac aceasi exercitii acasa dar mi-sa spus de la cabinet ca este bine numai in cabinet sa facem exercitii si masaj ca acasa poate gresesc ceva si stric mai mult. Am fost deacord. Dupa o luna mers la cabinet am facut alt abonament de 24 de sedinte si am inceput sa lucram gimnastica cu Maya fiecare zi. Acum dupa 6 luni pot sa spun ca am renuntat la ham si deja din septembrie vreau sa reluam sedintele de kinetoterapie ca trebuie sa incepem din toamna sa mergem (bineinteles facem pasi mici cu ajutorul lui mami si tati). V-am spus problema mea cu un scop ca sunt multumita de fetele de acolo care lucreaza profesional si sunt toate calificate cu cunostinte medicale (sunt fizioterapeute si kinetoterapeute). Am devenit prietena buna cu una dintre fetele. Sfatul meu este niciodata sa nu regretati daca platiti si mergeti intr-un cabinet particular ca acolo nu trebuie sa dati spaga si intampinati un personal cu zambet si o atmosfera placuta, si mai curat decat la spital.Va multumesc fetelor pentru tot ce ati facut pentru Maya si ne vedem in toamna.

Centrele medicale Kinetomedica
De Oana pe 02 Mai 2010

Am facut masaj la cabinetul din Iuliu Maniu. Pot s-o recomand pe Ana Maria (face un masaj anticelulitic perfect). Cred ca este si fizioterapeut ceva.

Centrele medicale Kinetomedica
De Valentina pe 16 Aprilie 2010

Vreau sa spun cate ceva despre acest salon. Am facut un abonament de masaj anticelulitic si nu a durut deloc.Nu stiu daca terapeuta (cred ca se cheama Anca) are maini bune sau folosec niste uleuri speciale sau altceva dar eu nu am vanatai cum aveam la alte masaje anticelulitice. Va recomand cu drag acest salon

Centrele medicale Kinetomedica
De 888 pe 28 Februarie 2010

Sunt niste clinici foarte bune.

Contact Centrele medicale Kinetomedica

Adresa

Dristorului, 81-88, Bucuresti, Sectorul 3

Reper bl.B13, sc.1, ap. 4
Site www.kinetomedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.