• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
19 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari

Centrele medicale Kinetomedica

Elaboreaza programe specializate de hidrokinetoterapie pentru pacienti diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, sindromul Down si programe specializate in gimnastica acvatica pentru femei gravide.

Elaboreaza programe specializate de hidrokinetoterapie pentru pacienti diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, sindromul Down si programe specializate in gimnastica acvatica pentru femei gravide.

Gimnastica pentru gravide
Masaj
Reflexoterapie
Chiropraxie

Tratarea scoliozei, spondilozei, herniei de disc, discopatiei lombare, gonartrozei, coxartrozei
Kinetoterapie pentru entorse, fracturi
Hidrokinetoterapie
Terapie pentru Sindromul Down
Terapie pentru deficiente la copii
Terapie pentru paralizie, pareza, scleroza multipla

luni - vineri: 7:30 - 21:30
sambata: 8 - 16
duminica: inchis (dar se pot face programari)

0722.555.112
0766.735.404

Medical Group Dr. Nasoku

Opinii utilizatori

Scolioza
De Marta pe 15 Decembrie 2016

Am avut dureri isuportabile la coloana toracala. M-ati facut bine. Multumesc si La Multi Ani !!!

Thank you
De Pediatriko pe 17 Octombrie 2016

Thank you girls for massage therapy.
Anna is the best girl

Fete dragute
De Yasmine20@yahoo.com pe 16 Iulie 2016

Recomand fetele de la masaj din dr.taberei sect.6 (Andreea si Carmen)

Salon Iancului
De Alexa pe 22 Aprilie 2016

Este foarte bine acum la salonul vostru la Iancului. Succes

Masaj Iancului - fete super bune
De Diana pe 29 Martie 2016

Da, acum este foarte bine unde v-ati mutat. Imi place f. mult. Cladire noua, suflet nou. La locatia veche era inghesuieala mare. Salutari pentru fete din sediu iancului mai ales Ancuta

Gimnastica si corset pentru scolioza
De Valentin pe 25 Septembrie 2014

Valentin ma numesc, si am 27 ani. Am scolioza toraco-lombara dubla, sus si jos, partea de sus are 40 Grade limita, mi-a fost recomandat in continuare gimnastica si inot si fara corset desi am depasit stadiul de 18 ani si 6luni corset purtat.

Gimnastica medicala la Kinetomedica o practic de aproape 9 luni, si vreau sa spun ca numai am dureri si am dat jos cateva kg. spre binele meu. Scopul meu este sa nu depasesc 40grade si sa nu ajung la operatie, si sa fac tot ce imi sta in putinta sa opresc agravarea coloanei in timp.

Nu o sa ma iau dupa medic sa nu mai port corsetul, din contra am sa-l port in continuare pentru a opri accentuarea scoliozei sis a fac exercitii la cabinet. Mi-e teama sa nu ajung la operatie si imi fac griji.

Cei mici care au probleme de scolioza sa se prezinte la medic cat mai devreme si sa poarte corset daca le este indicat.

Daca este recomandata si gimnastica este f. bine sa fie facuta. In maxim o luna te obisnuiesti si dupa aia o sa zici ca nu mai vrei sa il dai jos. Din 3 in 3 luni am sa ma duc la doctor pentru control sa vedem cum decurge problema.

Pana atunci recomand celor mici la varste fragede, daca le este recomandat corset sa il poarte, sa nu-l dea jos decat cand fac dus/baie sau se duc la toaleta. Puteti sa va faceti bine mai din timp de mici, decat mai greu si mai tarziu ca cei mari. Va pup si aveti grija de sanatatea voastra.

Buna
De Raluca pe 11 Martie 2014

Sunt interesata si eu de masaj anticelulitic in zona Iuliu Maniu. Vreau sa te intreb, daca ai dat ceva tips dupa fiecare masaj? Multumesc.

Preturi sedinte
De Cristinutza pe 14 August 2013

Buna, as vrea sa stiu si eu ce preturi au la acest salon. Am si eu o fetita de o luna si la fel mi s-a spus ca are talus valgus, daca stiti si vreti sa-mi spuneti si mie cam ce preturi au. O zi buna

Centrele medicale Kinetomedica
De Denisa pe 31 Iulie 2013

Da, merg la salonul de la Dristor si fetele sunt super ok.

Multumesc
De Mihaela pe 02 Iulie 2013

Mii multumiri fetelor din cabinetul Kinetomedica din Victoria. Dupa 3 abonamente de gimnastica si masaj pentru copii, Danut (3 anisori) nu mai prezinta deviatia la picioruse. Multumiri si medicului Jianu de la Spitalul Budimex pentru sfaturile oferite referitoare la ghetuta pentru platfus care se pare ca nu este intotdeauna necesara. Mare nenorocire este ghetuta aia. Recomand tuturor mamicilor ca inainte sa decida sa cumpere ghete ortopedice sa consultate mai multi medici si kinetoterapeuti si sa faca cat mai mult timp gimnastica medicala. Cred ca medicina a devenit un bussines si medicii pediatri le recomanda tuturor parintilor ghete ortopedice indiferent daca copilasul are nevoie sau nu pentru ca de multe ori au procent de la firmele respective. Ce conteaza! Banul sa iasa! Va pup si success.

Contact Centrele medicale Kinetomedica

Adresa

Dristorului, 81-88, Bucuresti, Sectorul 3

Reper bl.B13, sc.1, ap. 4
Site www.kinetomedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.