• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu

Clinica Prof. Dr. Ioan Munteanu ofera servicii de consultatii sterilizate, analize si tratamente pentru fertilitate.

Clinica Prof. Dr. Ioan Munteanu ofera servicii de consultatii sterilizate, analize si tratamente pentru fertilitate.

consultatii de specialitate obstetrica ginecologie
consultatii sterilitate
examen citobacteriologic
diatermocauterizare
montat IUD (sterilet)
colposcopie- videocolposcopie
spermograma
test Simus Hunter (TPC)
biopsie recoltare
investigatii laborator
consultatii planning
cardiotocografie
examen echografic

FIV
obstetrica - ginecologie

profesor Dr. Ioan Munteanu
dr. Konstandinos Giatras
biolog Hara Pappa
dr. lab. Mariana Veliscu
dr. Sorin David
dr. Lavinia Stelea

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0256.22.68.33

Opinii utilizatori

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Laura pe 26 Ianuarie 2010

Nu vreau sa uit sa le multumesc doamnei dr. Stelea Lavinia, dr. Bran Lavinia, dr. Rita, cat si intreg personalului de la maternitate Bega care sunt niste oameni deosebiti si atenti, desi la maternitate sunt niste conditi precare fac tot ce pot sa te ajute, deci mii de multumiri.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Laura pe 26 Ianuarie 2010

Datorita domnului dr.Ioan Munteanu am un copil sanatos si perfect. Nu pot sa imi descriu in cuvinte recunostinta si respectul pe care il am pentru acest om cat si pentru personalul care lucreaza sub conducerea lui. Eu le multumesc din suflet si sa le dea Dumnezeu sanatate si putere de a mai ajuta si alte femei care isi doresc sa aduca pe lume un sufletel.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Pap melinda pe 26 Ianuarie 2010

Buna Ioana. Sa imi spui si mie cand afli ceva de la clinica. Succes.

Buna Melinda
De Ioana pe 25 Ianuarie 2010

Buna Melinda, ma numesc Ioana si as dori niste informati despre clinica la care ai fost. Mi-ai putea da adresa ta de mail sa putem vb si eu sunt intr-o situatie ca nu stiu ce sa mai fac. Te rog frumos.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Pap melinda pe 07 Ianuarie 2010

Am reusit cu brio sa aduc pe lume un bebelus sanatos si frumos. Sunt foarte multumita de aceasta clinica. Va recomand sa incercati cu toata increderea. Ma puteti contacta la urmatorul numar de telefon: 0740.858.845

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Pap melinda pe 07 Ianuarie 2010

De nota 10.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Pacient pe 01 Octombrie 2009

Este loc si de mai bine.

Contact Clinica Prof Dr Ioan Munteanu

Adresa

Popa Sapca, 20B, Timis, Timisoara

Site www.fiv-munteanu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.