• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu

Clinica Prof. Dr. Ioan Munteanu ofera servicii de consultatii sterilizate, analize si tratamente pentru fertilitate.

Clinica Prof. Dr. Ioan Munteanu ofera servicii de consultatii sterilizate, analize si tratamente pentru fertilitate.

consultatii de specialitate obstetrica ginecologie
consultatii sterilitate
examen citobacteriologic
diatermocauterizare
montat IUD (sterilet)
colposcopie- videocolposcopie
spermograma
test Simus Hunter (TPC)
biopsie recoltare
investigatii laborator
consultatii planning
cardiotocografie
examen echografic

FIV
obstetrica - ginecologie

profesor Dr. Ioan Munteanu
dr. Konstandinos Giatras
biolog Hara Pappa
dr. lab. Mariana Veliscu
dr. Sorin David
dr. Lavinia Stelea

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0256.22.68.33

Opinii utilizatori

Pacient
De Pap melinda pe 24 Februarie 2010

Pe mine m-a costat ICSI 4000 de euro cu tot cu medicatie, dar nu cu donator necunoscut.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Olivia pe 21 Februarie 2010

As dori sa stiu cat costa inseminarea in vitro. Am mai incercat inseminare cu donator necunosut, dar nu am reusit sa raman insarcinata.

Pacient
De Pap melinda pe 13 Februarie 2010

Ce rezultat ai primit Ioana?

Trebuie sa vorbesc urgent cu tine
De Liana Carbunaru pe 07 Februarie 2010

Te rog mult sa iti faci un pic de timp pt ca trebuie sa vorbesc urgent cu tine. Multumesc.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Nadia pe 02 Februarie 2010

Cat costa o inseminare in vitro?

Pacient
De Pap melinda pe 29 Ianuarie 2010

Buna Laura, eu sunt din Bistrita-Nadaud. Este cumva posibil sa ne fi intilnit la clinica? Stiu ca mai era cineva din Oradea, dar nu mai stiu exact numele. Eu eram cea mai optimista dintre fete, le mai incurajam si pe ele. Nu am tinut legatura cu nici una dintre ele si imi pare asa de rau. Ma bucur ca mi-ai raspuns. Sanatate sa aveti si voi sa il puteti creste pe micutul David.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Laura pe 28 Ianuarie 2010

Buna Melinda. Ma bucur pentru tine ca a reusit fertilizarea din prima. Cunosc cazuri care abia la a treia sau a patra fertilizare au reusit, dar ele au facut-o in Ungaria. Sa-ti creasca baietelul mare, frumos si sanatos si sa va bucurati de el tu si familia ta. Eu locuiesc in Oradea, tu ?

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Pap melinda pe 28 Ianuarie 2010

Buna Laura, eu am facut fertilizarea in februarie 2008, la clinica, a reusit din prima, am tot un baietel de un an si trei luni si il cheama Daniel. Sunt extraordinar de multumita de echipa de medici. Mai ales dr. Lavinia, pe care o necajeam cu intrebarile cand nu intelegeam cum sa fac tratamentul. Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Clinica Prof Dr Ioan Munteanu
De Laura pe 27 Ianuarie 2010

Buna Melinda. Eram programata pentru fertilizare, dar am ramas spre surprinderea tuturor insarcinata, asta dupa ce tpc meu a iesit negativ. Se mai intampla si minuni. Nu am stiut de sarcina pana la 7 saptamini fiindca dupa rezultatul testului era imposibil si nu ma asteptam dar dr. Stelea a spus ca tratamentul cu Gonal pe care il facusem in urma cu 2 luni a avut un efect intarziat (si binenteles si operatia de laparoscopie). 6 ani am incercat tot felul de tratamente fara nici un rezultat, dar prof. Munteanu a reusit intr-un an jumatate. Acum bebesul meu David are aproape 10 luni si e un nazdravan.

pacient
De Pap melinda pe 27 Ianuarie 2010

Buna Laura cat timp are bebelusul tau ? Tot fertilizare ai facut si tu?

Contact Clinica Prof Dr Ioan Munteanu

Adresa

Popa Sapca, 20B, Timis, Timisoara

Site www.fiv-munteanu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.