• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Materno Fetala Promed System

Clinica Materno Fetala Promed System ofera urmatoarele servicii: diagnostic prenatal, amniocenteza, cordocenteza, testari genetice, echografie 3 si 4D, screening genito-mamar, sterlitate - infertilitate, fertilizare in vitro, sarcini cu risc crescut.

Clinica Materno Fetala Promed System ofera urmatoarele servicii: diagnostic prenatal, amniocenteza, cordocenteza, testari genetice, echografie 3 si 4D, screening genito-mamar, sterlitate - infertilitate, fertilizare in vitro, sarcini cu risc crescut.

departament sterilitate-infertilitate si reproducere asistata;
departament obstetrica;
departament ginecologie;
departament ecografie;
endocrinologie;
dietetica;
consiliere psihologica;
consultatii genetica;
andrologie - urologie;
proceduri chirurgie estetica

Alina Bolintineanu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie, asistent de Cercetare Clinica (ResearchFellow), prin bursa de la Royal Society in domeniul medicina reproductiva-biologie moleculara – in Centrul de Fertilitate si Laboratorul Williamson din St. Bartholomew’s Hospital – The Royal London Hospital – Londra, Marea Britanie,
supraspecializare in Reproducere Umana Asistata si Fertilizare in Vitro;

Anca Coricovac medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie, specializare embriologie;

Ovidia Moldoveanu medic specialist anestezie terapie intensiva;

Opinii utilizatori

Rezultate exceptionale pentru fertilizarile in vitrp
De Alexandraro pe 05 Iunie 2012

Intr-adevar, in Clinica Promed System din Bucuresti se pot observa profesionalismul si implicarea medicilor, dar si rigoarea tratarii fiecarui pacient. Din cauza problemelor de sanatate, am interactionat cu diversi medici si am putut analiza multe clinici particulare, dar acesta a fost singurul loc care mi-a oferit minunea pe care o asteptam dupa atatia ani de tratament, rezultate pesimiste si pareri contradictorii. Am avut parte de un proces de fertilizare in vitro reusit cu ajutorul doamnei doctor Deliana Predoi.

Cea mai buna clinica materno-fetala din Romania
De Adi pe 23 Februarie 2012

Cine are probleme pentru obtinerea unei sarcini sa mearga acolo cu cea mai mare incredere.

Cea mai buna clinica
De Dumitru mihaela pe 27 Noiembrie 2011

Si eu merg la Promed System si sunt foarte multumita de aceasta clinica. Toata stima si respectul personalului de acolo si cat mai multe succese!

Clinica Materno Fetala Promed System
De Papadopoulos Angela pe 15 Februarie 2011

Nu imi ajung cifrele ca sa pot da o nota acetei clinici! Recomand tuturor sa mearga cu incredere la aceasta clinica unde vor intalni medici de o inalta pregatire profesionala ceea ce conteaza cel mai mult! Vorbesc din proprie experienta! Tot personalul este de o mare omenie ce nu am intalnit in alta clinica.

Clinica Materno Fetala Promed System
De Horus pe 13 Decembrie 2010

In sfirsit un loc ok care seamana ca rigoare si rezultate cu ce am vazut "afara"
Sper sa o tina tot asa.

Clinica Materno Fetala Promed System
De Tincuta preda pe 17 Octombrie 2010

Medici de nota 10+. Ii multumesc in primul rand domnului doctor Silviu Predoi, doamnei doctor Delia Predoi, doamnnei doctor Alina Bolintineanu si intreg personalului. Merita toata stima.

intrebare
De Nita doina pe 29 Septembrie 2010

as dori sa aflu si eu cat ma costa o inseminare artificiala .multumesc

Clinica Materno Fetala Promed System
De Elena pe 13 Iunie 2010

Este ceva cu totul nou.

Contact Clinica Materno Fetala Promed System

Adresa

Stockholm, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Dorobanti
Site www.clinica-promed.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.