• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Clinica Materno Fetala Promed System

Clinica Materno Fetala Promed System ofera urmatoarele servicii: diagnostic prenatal, amniocenteza, cordocenteza, testari genetice, echografie 3 si 4D, screening genito-mamar, sterlitate - infertilitate, fertilizare in vitro, sarcini cu risc crescut.

Clinica Materno Fetala Promed System ofera urmatoarele servicii: diagnostic prenatal, amniocenteza, cordocenteza, testari genetice, echografie 3 si 4D, screening genito-mamar, sterlitate - infertilitate, fertilizare in vitro, sarcini cu risc crescut.

departament sterilitate-infertilitate si reproducere asistata;
departament obstetrica;
departament ginecologie;
departament ecografie;
endocrinologie;
dietetica;
consiliere psihologica;
consultatii genetica;
andrologie - urologie;
proceduri chirurgie estetica

Alina Bolintineanu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie, asistent de Cercetare Clinica (ResearchFellow), prin bursa de la Royal Society in domeniul medicina reproductiva-biologie moleculara – in Centrul de Fertilitate si Laboratorul Williamson din St. Bartholomew’s Hospital – The Royal London Hospital – Londra, Marea Britanie,
supraspecializare in Reproducere Umana Asistata si Fertilizare in Vitro;

Anca Coricovac medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie, specializare embriologie;

Ovidia Moldoveanu medic specialist anestezie terapie intensiva;

Opinii utilizatori

Nu recomand Predoi Deliana
De Anca i pe 30 Octombrie 2015

Am fost acum ceva ani la Silviu Predoi pt o consult si am facut ceva analize pt sarcina am facut câteva investiga si bine inteles ca in ziua in cara a urmat una din investigatii ma lasat in clinica si a plecat fara sa ma anunte asta in clinica medlife si cu bani luați si pe mana altui doctor in fine a dat gres la investigatiei in fine am ajuns pe mana Delianei Predoi la inseminaree trauma totala va zic in scurt dilatarea colului in timpul inseminărilor ,xilina injectata in col , asta pt ca a constatat ca colul este inchis si refula sperma , jalnic feritivaaaaaa suntet-ti doar experimente pe mana doct Deliana Predoi

Profesionisti
De Irina.Popescu931 pe 03 Decembrie 2014

Eu recomand cu toata increderea spitalul Wellborn (inainte se numea promed system). Sunt pacienta lor de cand erau in str. Stockholm, in Dorobanti, acum sunt in Baneasa.

Am numai cuvinte de lauda pentru toata echipa. medicul meu este dr. Deliana Predoi si o recomand cu toata inima. Intr adevar nu fac fertlizare pe loturi, adapteaza fiecare tratament in functie de nevoi si urmaresc fiecare modificare.

Cu ei stii la ce sa te astepti, iar referitor la rata de succes eu sunt una dintre reusite.

Plus ca mai au contract cu casa de sanatate si deconteaza cateva dintre cele mai importante analize. Mergeti cu incredere la ei!

Sincere multumiri!
De Anonim pe 11 August 2014

Echipa Promed s-a mutat in noul sediu din Brodina, Nr 3 (Baneasa), acum formand echipa Wellborn, punand bazele primului si singurului spital de infertilitate din Romania.
Contact: 031 9105 / 0785 212 628 / office@wellborn.ro / www.wellborn.ro

Multumim pentru aprecieri!
De Anonim pe 11 August 2014

Pe doamna doctor Predoi o gasiti acum in spitalul de fertilitate Wellborn, in Baneasa!
Contact: 0785.212.628 / www.wellborn.ro

Medici, dar in primul rand oameni
De Nicoleta pe 26 Martie 2014

Dupa 6 ani de lupta cu infertilitatea si mers din medic in medic, am reusit sa raman insarcinata prin FIV cu dna dr Predoi Deliana, care este un medic excelent, dar mai ales un om deosebit. Nu am cuvinte sa le multumesc acestor oameni, fara ei nu as trai astazi bucuria de a fi mamica. Am facut si 2 inseminari care au fost nereusite, dar nu am avut nimic sa le reprosez pentru asta.

Nu este adevarat ce spunea cineva ca te pun sa cumperi de la ei medicamentele, nici nu au asa ceva (au doar ceva vitamine gen Spermotrend/Profertil pentru barbati) Le-am fost pacienta 3 ani (inca de la deschiderea clinicii) si intotdeauna mi-am cumparat tratamentele de la diverse farmacii, unde le gaseam (pentru ca se gasesc greu tratamentele de stimulare ovariana de exemplu), ca sa nu mai zic ca nici analizele nu esti obligata sa le faci la ei, le faci unde vrei.

Mergeti cu incredere, chiar se acorda importanta fiecarui caz in parte, ei vin la inseminari/fiv indiferent ca e sarbatoare legala/zi libera, vin atunci cand e momentul optim pt procedura, nu fac fiv pe loturi.

Clinica Materno Fetala Promed System
De Loredana neagu frasin pe 02 Februarie 2014

Nu este de oc asa, doamna doctor Bolintineanu Alina este medic, nu este Dumnezeu. Este o superprofesionista, nu stiu daca mai sunt 2 in tara ca dansa. Imi pare rau, dar chiar nu m-a platit sa scriu, am fost pacienta dansei si atat.

Clinica Materno Fetala Promed System
De Cristina pe 17 Octombrie 2013

Buna. Eu anul trecut am facut o fertilizare in vitro si 2 Et la promed cu dr.Alina Bolintineanu. M-am dus la "pomul laudat" ptr ca au o reclama foarte agresiva, cred ca platesc oamenii numai sa scrie pe forumuri. Pe scurt, foarte frumoase cabinetele, angajatii vorbesc foarte frumos, ar nu au reusite. Declara reusitele si jumate din esecuri, in plus te pun sa cumperi de la ei medicamente, ce tratament iti da, nu gasesti la farmacie. Daca te mai intereseaza ceva, iti spun. Sfatul meu e sa-i ocolesti, nu stiu unde sa te duci, dar nu la ei. eu sunt patita.

Va recomand cu toata increderea aceasta clinica
De Raluca D pe 15 Octombrie 2013

Medicii din aceasta clinica sunt niste profesionisti. Sunt o adevarata echipa! Am apelat la ei si sunt foarte multumita. Merita nota 10 si sa o tina tot asa!

FIV
De Nycoleta85 pe 09 Iulie 2012

As vrea sa stiu si eu cam ce tarife au pentru FIV si cam ce rata de succes este in prima fertilizare, tu ai avut succes de la primul fiv? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Raspuns
De Alexandraro pe 05 Iunie 2012

Gasesti aici toate tarifele https://www.clinica-promed.ro/247_Departament-de-reproducere-umana-asistata/Tarife.html Multa bafta!

Contact Clinica Materno Fetala Promed System

Adresa

Stockholm, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Dorobanti
Site www.clinica-promed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.