• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Athena Hospital Fertilizare in vitro

Athena Hospital Fertilizarea in vitro, FIV, a fost prima procedura aplicata a Tehnologiei de Reproducere Umana Asistata. Este una dintre metodele cele mai des folosite in medicina moderna.

In cadrul procedurii de Fertilizare in Vitro, ovulele (care sunt de obicei obtinute in urma unui tratament hormonal controlat) si spermatozoizii sunt...

Athena Hospital Fertilizarea in vitro, FIV, a fost prima procedura aplicata a Tehnologiei de Reproducere Umana Asistata. Este una dintre metodele cele mai des folosite in medicina moderna.

In cadrul procedurii de Fertilizare in Vitro, ovulele (care sunt de obicei obtinute in urma unui tratament hormonal controlat) si spermatozoizii sunt colectati si plasati impreuna pentru a ajunge la fecundare.

Daca ovulele sunt fertilizate cu succes, embrionii vor fi transferati in uterul femeii. Ideal, unul dintre ovulele fertilizate va fi implantat in uter si se va dezvolta treptat, in mod natural.

obstetrica - ginecologie;
laborator;
fertilizare in vitro;
etape F.I.V.;
alte tehnici - ICSI;
alte tehnici - IVM;
donarea de ovule;
diagnostic genetic preimplantator

fertilizare in vitro

Dr. Giatras; Konstantinos;
Dr. Munteanu Ioan;
Dr. Stelea Lavinia

non-stop

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0756.155.745 / 0256.270.000

Opinii utilizatori

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Mihaela pe 23 August 2010

Sunt nehotarata unde sa nasc, stiu ca prin cezariana. Dar unde, la Athena sau la maternitatea Odobescu?

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Ion andreea pe 22 August 2010

Cand se da drumul la fertilizari?

the best
De Ioana pe 27 Iulie 2010

you're simply the best!

Contact Athena Hospital Fertilizare in vitro

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Site www.athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.