• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Athena Hospital Fertilizare in vitro

Athena Hospital Fertilizarea in vitro, FIV, a fost prima procedura aplicata a Tehnologiei de Reproducere Umana Asistata. Este una dintre metodele cele mai des folosite in medicina moderna.

In cadrul procedurii de Fertilizare in Vitro, ovulele (care sunt de obicei obtinute in urma unui tratament hormonal controlat) si spermatozoizii sunt...

Athena Hospital Fertilizarea in vitro, FIV, a fost prima procedura aplicata a Tehnologiei de Reproducere Umana Asistata. Este una dintre metodele cele mai des folosite in medicina moderna.

In cadrul procedurii de Fertilizare in Vitro, ovulele (care sunt de obicei obtinute in urma unui tratament hormonal controlat) si spermatozoizii sunt colectati si plasati impreuna pentru a ajunge la fecundare.

Daca ovulele sunt fertilizate cu succes, embrionii vor fi transferati in uterul femeii. Ideal, unul dintre ovulele fertilizate va fi implantat in uter si se va dezvolta treptat, in mod natural.

obstetrica - ginecologie;
laborator;
fertilizare in vitro;
etape F.I.V.;
alte tehnici - ICSI;
alte tehnici - IVM;
donarea de ovule;
diagnostic genetic preimplantator

fertilizare in vitro

Dr. Giatras; Konstantinos;
Dr. Munteanu Ioan;
Dr. Stelea Lavinia

non-stop

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0756.155.745 / 0256.270.000

Opinii utilizatori

infertilitate
De Ramona iacob pe 28 Aprilie 2017

Buna ziua ma poate ajuta cineva aveti idee mai este deschis acest spital ? eu am cautat pe net si imi arata ca este inchis am incercat sa sun dar nu suna numarul este inchis ,as vrea sami fac o programare pentru verificarea trompelor am vazut pareri bune despre acest spital si am zis sa incerc ,pina acum am fost la foarte multi doctor si privaturi dar de geaba toti doctori imi spun ca sunt bine ca nu am nimic dar de fapt am pierdut 2 sarcini si una extrauterina deci e clar ca nu sunt ok ,si am zis sa incerc si la athena voi ce ziceti ? multumesc

Fertilizare in vitro
De Cristina alexandra pe 30 Ianuarie 2015

Ce imi puteti spune despre dr. Stelea? Sau mai bine zis fetelor voi care ati facut fertilizare ati prins de prima data?

FIV la Athena Timisoara
De Meda pe 23 Septembrie 2012

Buna ziua,

am facut si eu la inceputul acestei luni un FIV (doar punctia si embrionotransferul) la clinica Athena din Timisoara. Trebuie sa multumesc in primul rand doamnei doctor Stelea a carei pacienta am fost pentru tot profesionalismul de care a dat dovada pe parcursulul tuturor procedurilor (de la pregatirea pentru FIV, stimulare, monitorizare, punctie, embrionotransfer) cat si echipei clinicii Athena. Prin munca colaborata a doamnei doctor Stelea (cu ajutorul careia am obtinut din doi foliculi doua ovocite de calitate ) si a echipei de biologi a spitalul Athena s-au fecundat ambele ovocite (a fost nevoie de ICSI) rezultand doi embrioni unul de calitate A si celalalt de calitate A/B. Vineri la 10 zile de la transfer am facut testul beta HCG care a iesit 31.9 , respectiv un test de sarcina si acesta iesind pozitiv.

Si acum, dupa multumirile adresate celor implicati, o sa incep sa imi spun si eu povestea:
In primavara acestui an, facandu-mi profilul hormonal, printre altele am obtinut urmatoarele rezultate: AMH sub 0.1 (0.02 la repetare) , FSH 11.62. In acel moment eram pacienta unui "distins" medic (specialist FIV) de pe maluriele Begai care cand a vazut AMH-ul a reusit sa ma demoralizeze total spunandu-mi ca luna precedenta a fost ultimul meu ciclu, ca nu voi mai ovula, ca voi putea face copii doar cu ovule donate si ca daca chiar vreau poate incerca pe mine un tratament de care doar a citit, dar sansele de reusita sunt minime.

Debusolata, dezamagita, demoralizata am incercat sa mai cer rapid o parere. Am scotocit internetul dupa medici specializati pe FIV in Timisoara. Norocul meu a fost sa dau peste doamna doctor [URL="https://www.fiv-stelea.ro"]Stelea[/URL] (Tel 0744391950) care auzind-mi telefonic problema, a incercat sa ma linisteasca ca nu e totul pierdut si m-a programat la o consultatie.

Din nou surpriza, la prima consultatie avuta la doamna Stelea, dupa ce ne-a explicat multe despre FIV, mi-a facut si un eco. Ce a gasit acolo, pe langa un fibrom maricel, un chist si un folicul care tocmai crestea, atunci avea 12 mm. Deci prima veste buna, dupa atatea rele, mi-a dat-o doamna Stelea, si anume ca voi mai aea ciclu ovulatie etc. Trebuie sa precizez ca din primavara si pana cand am inceput pregatirea pentru FIV cu AC am mai avut inca trei cicluri naturale.

Doamna doctor Stelea mi-a prescris tratamentul pentru FIV pe care l-am inceput in 15 august si tot dansa mi-a monitorizat cresterea foliculilor. In urma stimularii am reusit sa cresc doi foliculi unul in jur de 19 mm si celalalt in jur de 16mm. Pe principiul putini, dar buni au rezultat doua ovocite de calitate din care au rezoultat doi embrioni.

Desi am fost un caz delicat, pe tot parcusul tratamentului doamna doctor a reusit sa ne transmita mereu o stare de optimism si sa ne dea speranta ca povestea noastra va avea un "happy end".

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Iasmina pe 12 Aprilie 2011

Eu am fost operata de ovare polichistice. Este un spital foarte curat cu medici foarte buni.

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Carpaci pe 12 Aprilie 2011

Este un spital foarte bun cu medici foarte buni.

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Anonim pe 07 Aprilie 2011

A facut cineva fiv la AThena? Cum este? Ati fost multumite? Eu numai cu fiv pot sa am bebe si nu stiu unde sa ma duc. Inclin intre Ungaria si Timisoara. Va rog daca ati facut fiv sa scrieti parerea voastra. Multumesc anticipat!

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Gabi raceanu pe 11 Martie 2011

O clinica extraordinara. Multumesc dr. Daisa Miriam pentru baietelul extraordinar pe care il am.

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Radulea pe 14 Februarie 2011

Un spital extraordinar cu medici buni.

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Oli pe 12 Februarie 2011

Va rog sa imi spuneti care sunt tarifele pentru nasteri.

Athena Hospital Fertilizare in vitro
De Gianina pe 04 Ianuarie 2011

Si eu sunt interesata de fiv.

Contact Athena Hospital Fertilizare in vitro

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Site www.athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.