• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Asociatia SOS Infertilitatea

Asociatia "SOS Infertilitatea", membra a federatiei paneuropene FertilityEurope, reuneste persoane cu probleme de fertilitate care desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux".

Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si...

Asociatia "SOS Infertilitatea", membra a federatiei paneuropene FertilityEurope, reuneste persoane cu probleme de fertilitate care desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux".

Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si politic, mediatizate pe site-ul www.infertilitate.com, in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii. Intreaga activitate este desfasurata in regim de voluntariat.

Asociatia "SOS Infertilitatea" reuneste persoane cu probleme de fertilitate care, in regim de voluntariat, desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux", in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii.

Opinii utilizatori

Asociatia SOS Infertilitatea
De Joandrea Maria pe 28 Februarie 2011

Vreau sa ma inscriu, cum?

Asociatia SOS Infertilitatea
De Maria pe 14 Februarie 2011

Doresc sa ma inscriu, dar nu stiu cum sa procedez.

Asociatia SOS Infertilitatea
De Irina pe 27 Ianuarie 2011

Cum ma inscriu in asociatie?

Asociatia SOS Infertilitatea
De Nitu daniela pe 21 Ianuarie 2011

As dori sa ma inscriu in asociatie.

Programul FIV
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 08 Ianuarie 2011

Anuntam persoanele interesate de Subprogramul pentru Fertilizare in Vitro si Embriotransfer ce va fi implementat de Ministerul Sanatatii, in urma campaniei Asociatiei SOS Infertilitatea, ca ne straduim sa obtinem cat mai multe amanunte despre acest program, pe care le facem publice pe blogul nostru: https://forum.infertilitate.com/viewforum.php?f=2
Va asteptam alaturi de noi, doar impreuna ne putem face auziti!
PS: Va multumim celor care ne-ati "notat", ne-au amuzat mai ales stelutele de la "tarife" si "igiena".

Asociatia SOS Infertilitatea
De Ali pe 08 Ianuarie 2011

Au formular de inscriere pe site www.infertilitate.com

Asociatia SOS Infertilitatea
De Achim Carmen pe 06 Ianuarie 2011

As vrea sa ma inscriu in aceasta asociatie.

Asociatia SOS Infertilitatea
De GabrielleJolie pe 22 Iulie 2010

Si eu le urmaresc activitatea, foarte bine ca face cineva ceva.

Sos Infertilitatea
De Alif pe 14 Iulie 2010

Toata admiratia pt. ceea ce fac. Sunt pionieri si luptatori in acest domeniu in Romania. Mult succes.

SOS Infertilitatea
De Mona pe 05 Iunie 2010

M-am inscris la newsletter deci sunt la curent cu ce face SOS Infertilitatea. Citesc si blogul lor www.infertilitate.com am primit raspuns de la medici pe forum. Este intr-adevar de admirat mai ales ca nu au bani e numai munca voluntara. Sper sa reuseasca tot ceea ce si-au propus!

Contact Asociatia SOS Infertilitatea

Adresa

Calea Floreasca, 110, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.