• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Asociatia SOS Infertilitatea

Asociatia "SOS Infertilitatea", membra a federatiei paneuropene FertilityEurope, reuneste persoane cu probleme de fertilitate care desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux".

Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si...

Asociatia "SOS Infertilitatea", membra a federatiei paneuropene FertilityEurope, reuneste persoane cu probleme de fertilitate care desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux".

Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si politic, mediatizate pe site-ul www.infertilitate.com, in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii. Intreaga activitate este desfasurata in regim de voluntariat.

Asociatia "SOS Infertilitatea" reuneste persoane cu probleme de fertilitate care, in regim de voluntariat, desfasoara din 2008 campania "Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux", in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii.

Opinii utilizatori

programul de fertilizare gratuit 2015
De SUTEU MARIA BIANCA pe 25 Aprilie 2015

Buna ziua a-s vrea sa stiu pana cand se pot face inscrieri pt program si unde se depun documentele mentionez ca noi suntem din tg-mures si inca nu stim exact centrele care intra in program.A-s vrea sa stiu mai multe detalii legate de documentele necesare unde se depun si tot ce tine de acest program.multumesc.

Toata stima!
De Anda pe 15 Octombrie 2013

E minunat ce realizeaza fetele de la SOS Infertilitatea. Toata stima mea pentru ele!

2% din impozit pentru cauza luptei cu infertilitatea
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 24 Martie 2012

Sustineti Asociatia de voluntari SOS Infertilitatea directionand 2% din impozit, bani pe care i-ati platit deja la stat in 2011, catre aceasta organizatie. Detalii pe www.doilasuta.net

Va multumim, sa se intoarca inmiit!

Asociatia SOS Infertilitatea
De Dorina pe 10 Martie 2012

Sunt o romanca plecata de sapte ani in Canada si am ramas gravida la 40 de ani, fara tratament complicat. Pot sa va spun ca timp de zece luni am luat vitamine ca b50 care contine aproape toate b-urile;,ca,mg zn; vitamina e si ginsegn siberian. Toate astea au fost luate treptat nu toate odata ca sa produca â??blocaj renal". De exemplu: prima luna iei numai vitamina b, a doua luna ieica,mg cu vitamina d sau zn.etc. in loc de ginsegn, se poate lua si spirulina.

Succes
De Dumitru mihaela pe 27 Noiembrie 2011

Si eu vreau sa devin membru Sos infertilitate ca si eu am probleme de acest gen. Merg la clinica promed system pentru tratament.

330 de dosare FIV aprobate!
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 12 Septembrie 2011

Puteti afla detalii despre Subprogramul FIv pe forumul SOS Infertilitatea, asociatia de voluntari care a determinat intierea acestui program national: https://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=2&t=145

Subprogramul pentru Fertilizare in Vitro - deja peste 100 de dosare depuse in primele zile
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 01 Iulie 2011

Puteti afla detalii despre Subprogramul FIv pe forumul SOS Infertilitatea, asociatia de voluntari care a determinat intierea acestui program national: https://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=2&t=145

2% din impozit pentru SOS Infertilitatea
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 26 Martie 2011

Ne bucura faptul ca exista multe doritoare de a se inscrie in Asociatie, am raspuns de cateva ori deja la aceasta intrebare, gasiti raspunsul mai jos.

In schimb, daca doriti sa ne ajutati, in perioada martie-mai se depun declaratiile privind impozitul pe venit. Puteti alege sa directionati 2% catre Asociatia SOS Infertilitatea, conform instructiunilor de aici: https://infertilitate.com/doilasuta/

Va multumim mult!
Echipa de voluntari SOS Infertilitatea

Asociatia SOS Infertilitatea
De Daniela pe 24 Martie 2011

Doresc sa ma inscriu in aceasta asociatie. Cum sa procedez?

Pentru cei care doresc sa se implice in activitatea Asociatiei
De Asociatia SOS Infertilitatea pe 07 Martie 2011

Va multumim pentru interes. Amanunte despre activitati, precum si formularul de adeziune, gasiti pe pagina noastra web www.infertilitate.com Va asteptam alaturi de noi, doar impreuna ne putem face auziti!

Contact Asociatia SOS Infertilitatea

Adresa

Calea Floreasca, 110, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.