• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
23 opinii
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet
; centru medical

Fundatia Marie Stopes International Romania

Fundatia Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes, una din cele mai raspandite organizatii din domeniul planificarii familiale.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in Romania in anul 1990 la invitatia Ministerului Sanatatii in scopul de a promova contraceptia si...

Fundatia Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes, una din cele mai raspandite organizatii din domeniul planificarii familiale.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in Romania in anul 1990 la invitatia Ministerului Sanatatii in scopul de a promova contraceptia si planificarea familiala in cadrul populatiei. Medicii romani care au inceput sa activeze in cadrul clinicii au urmat diverse cursuri de specialitate in Marea Britanie, in cadrul clinicii Marie Stopes Londra.

Marie Stopes International a deschis prima clinica privata in Romania la Bucuresti, in anul 1991, chiar la aniversarea a 70 de ani de la deschiderea primei clinici Marie Stopes in Londra, in 1921. Aceasta clinica este prezenta astazi in Strada Bucur 3A, aproape de centrul Bucurestiului

Serviciile Marie Stopes International Romania:

In clinica Marie Stopes International Romania din Bucuresti veti gasi un personal medical cu inalta competenta si experienta profesionala, asigurand servicii medicale de calitate intr-un mediu intim, placut si sigur.

serviciile noastre includ:

servicii ginecologice generale, consultatii ginecologice pentru stabilirea starii de sanatate a clientelor noastre, teste de sarcina, ecografie, consiliere boli cu transmitere sexuala s.a;

consiliere in contraceptie;

intrerupere de sarcina (prin aspiratie si prin tratament medicamentos);

consiliere psihologica;

analize medicale de laborator;

program clinica:

luni - vineri: 09:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

call Center:
021.330.25.85 / 021.330.15.36 / 021.330.68.75

Opinii utilizatori

Cabinet de planning familial Clinica Marie Stopes International
De Cristina pe 07 Ianuarie 2010

Am fost chiar zilele trecute la clinica aceasta si s-au purtat chiar dragut cu mine. Nu stiu daca tratamentul o sa dea rezultate, dar macar s-au purtat frumos.

Nemultumita de servicii
De Nicoleta pe 09 Noiembrie 2009

Am o parere foarte proasta. Am fost sa-mi fac o eocgrafie genitala si am plecat plangand de modul cum am fost tratata. Am crezut ca fiind o clinica particulara o sa fiu tratata intr-un mod foarte eficient si foarte frumos, insa dna doctor Glavan Carmen mi-a vb pe un ton rastit si arogant, nu-mi venea sa cred ca-mi vb asa, parca nici nu as fi fost intr-o clinica privata, mai rau ca la stat. Interesati-va in momentul in care vreti sa va faceti un control la o clinica particulara sa nu patiti ca mine, eu am plecat plangand, foarte dezamgita.

Cabinet de planning familial Clinica Marie Stopes International
De Coltuc simina pe 23 August 2009

As vrea sa merg si eu, dar nu stiu ce sa cred. Vad atatea comentarii, eu as vrea o analiza la secretie.

Contact Fundatia Marie Stopes International Romania

Adresa

Bucur, 3A, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mariestopes.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.