• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
23 opinii
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet
; centru medical

Fundatia Marie Stopes International Romania

Fundatia Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes, una din cele mai raspandite organizatii din domeniul planificarii familiale.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in Romania in anul 1990 la invitatia Ministerului Sanatatii in scopul de a promova contraceptia si...

Fundatia Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes, una din cele mai raspandite organizatii din domeniul planificarii familiale.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in Romania in anul 1990 la invitatia Ministerului Sanatatii in scopul de a promova contraceptia si planificarea familiala in cadrul populatiei. Medicii romani care au inceput sa activeze in cadrul clinicii au urmat diverse cursuri de specialitate in Marea Britanie, in cadrul clinicii Marie Stopes Londra.

Marie Stopes International a deschis prima clinica privata in Romania la Bucuresti, in anul 1991, chiar la aniversarea a 70 de ani de la deschiderea primei clinici Marie Stopes in Londra, in 1921. Aceasta clinica este prezenta astazi in Strada Bucur 3A, aproape de centrul Bucurestiului

Serviciile Marie Stopes International Romania:

In clinica Marie Stopes International Romania din Bucuresti veti gasi un personal medical cu inalta competenta si experienta profesionala, asigurand servicii medicale de calitate intr-un mediu intim, placut si sigur.

serviciile noastre includ:

servicii ginecologice generale, consultatii ginecologice pentru stabilirea starii de sanatate a clientelor noastre, teste de sarcina, ecografie, consiliere boli cu transmitere sexuala s.a;

consiliere in contraceptie;

intrerupere de sarcina (prin aspiratie si prin tratament medicamentos);

consiliere psihologica;

analize medicale de laborator;

program clinica:

luni - vineri: 09:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

call Center:
021.330.25.85 / 021.330.15.36 / 021.330.68.75

Opinii utilizatori

Fundatia Marie Stopes International Romania
De Ana ioana pe 09 Septembrie 2014

Am inceput cu un control de rutina, un paps care a iesit putin neinregula, dupa care mi-au cerut sa fac examen de secretie si ecografie si mi-au gasit ovarul stang polichistic.

Au urmat luni de tratament cu AC care, ba era retras de pe piata, ba nu avea nici un efect, pana mi-au dat Diane 35. Dupa 2 luni si o saptamana am intrerup pastilele pentru ca nu ma simteam bine de la ele si am facut o programare pentru ecografie din nou, la ei.

Ca sa vezi, surpriza! Nu numai ca pastilele nu au facut nimic bun, ba chiar si ovarul drept prezenta chisturi, si rezultatele analizelor la sange s-au modificat, iar acum menstruatia mea are loc o data la 2 saptamani si are culoare maro.

Cat despre doctori, sub aparenta aia calma si primitoare de la receptie, sunt niste doctori plictisiti, scumpi la vorba. Nu mi s-au dat prea multe detalii in cadrul nici unui consult.

Din pacate, nu m-am interesat din timp ce fel de oameni sunt in clinica asta, ci abia de curand am vazut forumuri in care oamenii se plang de clinica marie stopes inca din 2003. Nu va amagiti ca au preturi mici. Nu recomand clinica asta!

Sub orice critica
De Melania pe 07 Septembrie 2014

Am facut un avort medicamentos care din fericire a decurs bine. Medicii sunt sub orice asteptare.

Singurul medic normal pe care l-am intalnit a fost d-na dr. Pica (ecografist).

La intalnirea cu doamna Niculescu am fost cumva certata de ce nu mi-am legat trompele dupa cele doua nasteri avute, respectiv la 34 de ani, de parca 2 copii este numarul maxim la care ai voie dupa parerea comunista a dansei.

Nu mi s-a dat prospectul medicamentului si nici ambalajul pe motiv ca ei deconteaza si le trebuie. Nu mi-a explicat ca mi se administreaza o pastila in loc de trei asa cum e recomandat pe prospect, fapt pentru care mi-am facut multe griji cand am citit prospectul pe internet.

Am sunat la ei si timp de patru ore a trebuit sa astept un telefon la care sa primesc o explicatie daca trebuie sa iau una sau trei pastile. Explicatia mi-a oferit-o intr-un final managerul clinicii, respectiv doamna Sambotin (foarte profesionista si informata) care mi-a explicat ca ultimele reglementari si studii pe care le gasesc pe site-ul Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca administrarea unei singure pastile s-a dovedit la fel de eficienta ca si in cazul administrarii a trei pastile (Myfegyne).

Pentru ca sangerarea s-a oprit mai devreme respectiv dupa 7 zile, la indicatiile doamnei dr. Pica am mai continuat sa iau Misoprostol pentru a mentine colul deschis.

La prima menstruatie am sunat sa ma programez pentru montarea unui sterilet. Inainte de asta am facut analizele necesare (Papanicolau, Chlamydia, etc) tot la Mariestopes unde la recoltare mi-a fost racait colul pana aproape mi s-a facut rau. Am recoltat in alte clinici de zeci de ori si nu mi s-a mai intamplat acest lucru.

Pentru montarea steriletului am fost programata la Dr. Plai Ancuta, care ca si dr. Niculescu m-a intrebat pe un ton dojenitor de ce nu mi-am legat trompele. Dupa DOUA ORE si zece minute de asteptare am intrat in sala. Cu dr. Plai mai era din cate inteleg dr. Dunarintu Monica (dupa varsta parea de mult iesita la pensie).

Am fost intrebata daca am asteptat mult, le-am spus ca destul de mult, dr. Dunarintiu mi-a spus ca n-are nimic ca si ele asteapta. Fusesem programata la 10:30 si era ora 12:40. In timp ce asteptam pe masa doamnele nu s-au sfiit sa discute despre costul mai mic al suncii in nu stiu care loc. Le-am spus am am nascut la Medlife de doua ori si ca am mai fost si in alte clinici, dar nu mi s-a intamplat sa astept niciodata atat de mult. Raspunsul doamnei Dunarintiu a fost sa ma duc atunci la Medlife ca si ei monteaza sterilet. In acest timp dr. Plai se apucase de treaba cu o brutalitate iesita din comun. Am rugat-o daca se poate putin mai usor si se facea ca nu intelege daca vorbesc cu ea sau nu si ce nu-mi convine. Atunci i-am spus sa se opreasca, m-am ridicat de pe masa si am plecat.

Cam asta a fost experienta la Mariestopes.

Urat! Foarte urat comportament al acestor medici nici nu stiu din ce vremuri vin.

Concluzia mea e ca profita in primul rand de femeile vulnerabile, in criza de timp, care vin sa rezolve cat mai repede o problema si nu in ultimul rand de atatia bani pe care ii primesc pentru asa numitele servicii de calitate.

Fundatia Marie Stopes International Romania
De Silvia pe 04 Martie 2014

Cel putin pentru ceea ce am fost eu, o intrerupere de sarcina, profesionalismul a lipsit total. Intr-adevar, clinica arata ok, curata si ingrijita, dar personalul nu a fost ok. Urma sa fac la Dr. Niculescu Silvia, care mi s-a parut exact genul comunist si depasit, care nu a mai vrut sa evolueze, ci a ramas acolo cu ani in urma, cand a terminat ea medicina. Am plecat de acolo val vartej, ramas cu 200 lei dati pe o "consultatie" si ecografie.

Recomand Marie Stopes!
De Dana pe 06 Noiembrie 2012

Dupa ce am citit atatea pareri pro sau contra, recunosc ca am pasit la Marie Stopes destul de reticenta. Am intalnit la receptie un personal bland, capabil sa-ti zambeasca si sa te insoteasca la cabinet cu vorba buna, personal constient ca oricare ar fi problema ta, este posibil sa traiesti o drama. In cabinet, d-na doctor Niculescu mi-a oferit absolut toate informatiile de care am avut nevoie pentru a lua decizii importante pentru viata mea, iar consultatia de specialitate mi-a oferit confortul pacientului care stie sigur ca se afla pe mana unui profesionist. Mai departe, am intrat intr-un alt cabinet in care am intalnit o alta d-na doctor care m-a primit la fel de delicat si tot asa s-a intamplat cu intregul personal al clinici, caruia ii multumesc din suflet ca m-a tratat si fizic, si psihic! Multa sanatate tuturor!

Impresie generala proasta
De Pascu5 pe 30 Iulie 2012

Nu este deloc o clinica buna! Sunt doctorite acre, unele nepricepute si care se poarta urat. Nu trebuie, la preturile pe care le au. Am inteles ca singura priceputa este dr. NIculescu, dar nu am avut eu norocul sa ajung la ea. Sfatul meu prietenesc: este sa evitati clinica, sau cel mult adrresati-va doar acestei doctorite. Altfel, s-ar putea sa va chiuretati de n ori pentru o banala sarcina nedorita.

Profi
De Roxana p pe 24 Mai 2012

Servicii de foarte buna calitate.

Cabinet de planning familial Clinica Marie Stopes International
De Miha pe 21 Aprilie 2011

Nu stiu cum se poarta doctorii de la aceasta clinica, respectiv Marie Stopes, insa eu recomand pentru intreruperi de sarcina Centrul Medical Vital, este pe langa Tineretului si acolo se poarta cu tine extraordinar, iar in ceea ce ma priveste nu as alega niciodata pentru un avort un spital de stat.

Informatii
De Raluka pe 05 August 2010

Vreau si eu numarul de telefon si numele unui medic care se ocupa de intreruperi de sarcina, e bun, comunicativ, nu ma judeca si are mana usoara de la Giulesti sau Marie Stopes. Era dr. Tarek la Giulesti, dar nu se mai ocupa de intreruperi de sarcina de mai bine de 1 an. Imi recomandati pe altcineva?

Raspuns pentru Oana Cristea
De Pentru Oana Cristea pe 07 Mai 2010

Draga mea, daca decizia ta este finala si te-ai hotarat sa intrerupi sarcina, te sfatuiesc sa te duci la un spital. Te poti duce la Giulesti sau la Polizu. Iti garantez ca se vor purta mult mai bine cu tine si nu vei suferi. Personalul de la Marie Stopes, dupa parerea mea te trateaza de parca ai fi ultimul om. Multa bafta.

Cabinet de planning familial Clinica Marie Stopes International
De Oana cristea pe 07 Mai 2010

As vrea sa merg la aceasta clinica pentru o intrerupere de sarcina, va dati seama ca imi este foarte frica si am auzit pareri si pareri. As dori sa ajung la un doctor sa se poarte omeneste cu mine. Imi puteti da un nume de doctor sau sa imi spuneti daca se poarte frumos cu tine la aceasta clinica?

Contact Fundatia Marie Stopes International Romania

Adresa

Bucur, 3A, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mariestopes.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.