• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Cabinet:
particular

Clinica Gine Med

Clinica Gine-Med vine in intampinarea nevoilor tale cu servicii profesionale si confidentiale intr-un ambient modern si elegant, cu dotari de ultima generatie.
Mereu la dispozitia doamnelor si domnisoarelor, Clinica Gine-Med abordeaza cu promptitudine problemele tale, pentru ca sanatatea femeii este cu adevarat o preocupare primordiala a...

Clinica Gine-Med vine in intampinarea nevoilor tale cu servicii profesionale si confidentiale intr-un ambient modern si elegant, cu dotari de ultima generatie. Mereu la dispozitia doamnelor si domnisoarelor, Clinica Gine-Med abordeaza cu promptitudine problemele tale, pentru ca sanatatea femeii este cu adevarat o preocupare primordiala a clinicii noastre! Printr-un planning familial adecvat, dorim sa impartasim cu tine bucuria vietii care vine, sa-ti fim alaturi in momentele frumoase, cum ar fi aflarea vestii ca vei avea un copil, dar suntem pregatite sa te ajutam atunci cand apar probleme!

analize medicale si investigatii: test/analiza pentru depistarea chlamidya; anestezie si terapie intensiva; obstetrica-ginecologie :consultatii si investigatii - obstetrica-ginecologie; boli genitale benigne (fibroame, chisturi ovariene, s.a.); chiuretaj uterin biopsic; montare sterilet; extragere sterilet.

L-V: 14:00-21:00; S: 9:00-15:00; D: Inchis

0234.522.225

Ecograf de inalta performanta in obstetrica si ginecologie pentru explorare medicala complexa; Aparat laserterapie complex, echipat cu sonda laser cu dioda cu semiconductor si accesorii optice pentru terapii medicale diverse; Electrocauter cu putere de iesire 120W - 300W, pentru taiere monopolara CUT si coagulare monopolara COAG; Aparat anestezie echipat complet si realizat conform DIN 13252; Videocolposcop color.

pediatrie si neonatologie: consultatii si investigatii - pediatrie; Radiologie-Imagistica si Explorari Functionale: doppler standard si color; doppler vascular.

Opinii utilizatori

Clinica Gine Med
De Alu pe 19 Decembrie 2010

D-na dr. Iordache este un medic exceptional, la fel ca si cele doua asistente ale sale. Am nascut cu ea acum 2 ani. Trebuie sa va spun ca aveam o frica incomensurabila de nastere si d-na dr. ma determinat sa nasc natural, asta in conditiile in care totul a decurs ok. Va multumesc foarte mult!

Contact Clinica Gine Med

Adresa

Alexandru Cel Bun, 1, Bacau, Bacau

Site www.ginemed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.