• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Huszar Georgeta
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Huszar Georgeta

Dr. Huszar Georgeta medic ginecolog, Gine-med Center Bacau.

Dr. Huszar Georgeta medic ginecolog, Gine-med Center Bacau.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Gine-med Center Bacau

Opinii utilizatori

Conizatie
De Ramona pe 23 Iulie 2016

Am de facut o conizatie la doamna doctor Huszar in Bacau. As vrea sa stiu parerea celor care au mai fost la ea. Sau daca cineva s-a confruntat cu o problema ca a mea si la cine a fost. Multumesc.

Dr. Huszar Georgeta
De Dana pe 07 August 2013

Spune-mi si mie ce interventie anume ai facut? Eu am fost la dansa si am avut o sarcina care nu se mai dezvolta si am facut avort terapeutic si de atunci nu am mai ramas insarcinata. De mai bine de 6 luni incerc.

Super medic
De Alex pe 31 Decembrie 2011

2 milioane dai in fiecare luna, dar se merita, se vede ca isi da interesul, cel putin din punctul meu de vedere.

Dr. Huszar Georgeta
De Daniela pe 14 Octombrie 2011

Am 6 saptamani de sarcina. Un medic mi-a spus ca am iminenta de avort, dar d-na doctor mi-a confirmat ca totul e ok. Nota 10. Un doctor foarte bun.

Dr. Huszar Georgeta
De Diana pe 04 Iunie 2011

Imi puteti spune cat platiti in fiecare luna la control pentru sarcina, mie vazut pe masa si ecografie abdominala 2 milioane.

Dr. Huszar Georgeta
De Cecilia pe 17 Mai 2011

Cine nu a gresit sa arunce primul, eu am fost foarte bine tratata si nu m-am putut plange niciodata, felicitari doamnei dr.

Dr. Huszar Georgeta
De Alina pe 07 Aprilie 2011

Am ramas cu imposibilitatea de a mai face copii, dupa o interventie la aceasta mare doamna doctor. Rusine ca se numeste doctor.

Dr. Huszar Georgeta
De Oana pe 26 Martie 2011

Eu am incredere mare in doamna dr.

Dr. Huszar Georgeta
De Cristina pe 31 Ianuarie 2011

Un medic bun.

Dr. Huszar Georgeta
De Mara pe 28 Decembrie 2010

Excelent medic!

Contact Dr. Huszar Georgeta

Adresa

Alexandru cel Bun, 1, Bacau, Bacau

Site www.ginemed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.