• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
14 opinii
Cabinet:
particular

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN

Obiectivele Centrului de Diagnostic si Tratament Ob-Gyn, institutie strict specializata in acest domeniu, sunt sanatatea si problematica medicala a femeii.
La acestea se adauga respectul aratat pacientelor, calitatea actului medical, dotarea tehnica de ultima generatie, precum si profesionalismul desavarsit al personalului medical ce isi...

Obiectivele Centrului de Diagnostic si Tratament Ob-Gyn, institutie strict specializata in acest domeniu, sunt sanatatea si problematica medicala a femeii.
La acestea se adauga respectul aratat pacientelor, calitatea actului medical, dotarea tehnica de ultima generatie, precum si profesionalismul desavarsit al personalului medical ce isi desfasoara activitatea aici.

consultatii pentru afectiuni ginecologice, chiuretaje biopsice, interventii ginecologice;

orice fel de ecografie, avand in vedere dotarea centrului cu ecograf performant cu trei sonde: abdominala, vaginala, pentru san si glanda tiroida;

videocolposcopie, cu endocamera si monitor;

electrocauterizarea sau criocauterizarea leziunilor de col uterin;

consultatii pentru sarcina, tratamentul tulburarilor materne legate in special de sarcina;

tratamentul infectiilor aparatului uro-genital in cursul sarcinii;

ecografie de sarcina, cu monitorizarea Doppler a cordului fetal.

luni - vineri: 08:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 11:00;

0251.315.811

Conf. univ. Dr. Anca Patrascu, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in medicina;
Dr. Massoud Hasemi, medic specialist obstetrica-ginecologie;
Dr. Cecilia Mitrulescu medic primar radiolog cu competenta de ecografie generala;
Dr. Carmen Popescu medic primar anatomo-patolog, doctor in stiinte medicale;

ecograf performant cu trei sonde: abdominala, vaginala, pentru san si glanda tiroida

se efectueaza examen citologic al secretiei vaginale, citologie secretie mamara, examen Babes-Papanicolau pentru evaluarea leziunilor colului uterin.

Opinii utilizatori

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De Stefan cristina pe 03 Decembrie 2010

As vrea si eu o lista cu tarifele dumneavoastra.

Dr Anca Patrascu
De Antonie aura pe 30 Noiembrie 2010

Respectele mele doamnei dr. Anca este unul din putini doctori ginecologi cu adevarat buni. Am nascut cu dansa in urma cu sapte ani o fetita perfect sanatoasa dupa o sarcina cu probleme. P.S o mamica fericita.

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De Melania vintila pe 09 Iunie 2010

Clinica OB-GYN,este cea mai buna clinica din oras. Medicii sunt niste profesionisti, iar doamna conf. dr.Anca Patrascu, un trimis al lui Dumnezeu pentru medicina din Craiova.
Mergeti cu incredere la aceasta clinica. Am nascut cu dansa anul trecut un superb baietel, dupa o sarcina cu probleme si cu tratament pe toata perioada.

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De MATEIESCU RODICA pe 30 Aprilie 2010

Sunt foarte impresionata de profesionalismul de care dau dovada medicii acestui centru
felicitari pentru doamna dr. Anca Patrascu!

Contact Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN

Adresa

Dezrobirii, 123, Dolj, Craiova

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.