• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
14 opinii
Cabinet:
particular

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN

Obiectivele Centrului de Diagnostic si Tratament Ob-Gyn, institutie strict specializata in acest domeniu, sunt sanatatea si problematica medicala a femeii.
La acestea se adauga respectul aratat pacientelor, calitatea actului medical, dotarea tehnica de ultima generatie, precum si profesionalismul desavarsit al personalului medical ce isi...

Obiectivele Centrului de Diagnostic si Tratament Ob-Gyn, institutie strict specializata in acest domeniu, sunt sanatatea si problematica medicala a femeii.
La acestea se adauga respectul aratat pacientelor, calitatea actului medical, dotarea tehnica de ultima generatie, precum si profesionalismul desavarsit al personalului medical ce isi desfasoara activitatea aici.

consultatii pentru afectiuni ginecologice, chiuretaje biopsice, interventii ginecologice;

orice fel de ecografie, avand in vedere dotarea centrului cu ecograf performant cu trei sonde: abdominala, vaginala, pentru san si glanda tiroida;

videocolposcopie, cu endocamera si monitor;

electrocauterizarea sau criocauterizarea leziunilor de col uterin;

consultatii pentru sarcina, tratamentul tulburarilor materne legate in special de sarcina;

tratamentul infectiilor aparatului uro-genital in cursul sarcinii;

ecografie de sarcina, cu monitorizarea Doppler a cordului fetal.

luni - vineri: 08:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 11:00;

0251.315.811

Conf. univ. Dr. Anca Patrascu, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in medicina;
Dr. Massoud Hasemi, medic specialist obstetrica-ginecologie;
Dr. Cecilia Mitrulescu medic primar radiolog cu competenta de ecografie generala;
Dr. Carmen Popescu medic primar anatomo-patolog, doctor in stiinte medicale;

ecograf performant cu trei sonde: abdominala, vaginala, pentru san si glanda tiroida

se efectueaza examen citologic al secretiei vaginale, citologie secretie mamara, examen Babes-Papanicolau pentru evaluarea leziunilor colului uterin.

Opinii utilizatori

Dezamagire
De Doamna pe 23 Ianuarie 2018

Doamna dr Petcu rusine .sa nu va recunoașteți pacienții si ceea ce le prescrieti

Dezamagire!
De MIKI pe 10 Octombrie 2016

Azi am fost la aceasta clinica pentru un control de rutina .Dna doctor Petcu m-a intrebat ce doresc, i-am spus ca un nu sufar de ceva anume ci nu am fost de 11 ani la gineco. Mi-a spus ca-mi trebuie un test citologic sa ma pregatesc. Dupa 12 min de asteptare pe masa de consult a aparut asistenta, mi-a recoltat analiza si a intrebat-o pe dna doctor daca ma examineaza. A venit linga mine, s-a uitat de la distanta , a zis ca totul e ok si gata! Oare am fost tratata asa pentru ca am venit cu trimitere si nu am platit?! Cam ciudat! Dupa ce imi recuperez cardul pe care l-am lasat pina miine la ei(nu stiu de ce) si-mi iau rezultatul testului, nu cred ca voi mai trece vreodata la aceasta clinica! Cu scuzele de rigoare dar cred ca nu mai e ce a fost candva clinica dupa cum am citit si alte pareri!

Doamna
De Botescu Amalia pe 16 Aprilie 2015

Buna ziua.Am sunat sa ma informez daca pt. un Papanicolau trebuie sa fac programare sau pot veni. Doamna de la informatii a fost asa de revoltata de faptul ca nu cunosc procedura si mi-a raspuns asa de artagos [trebuia "sa-mi cer scuze"...]incat o clipa m-am gandit daca am sunat la o clinica particulara sau la aprozar.Evident ca am anulat programarea si voi merge la alta clinica!

Incredere si calitate
De Popescu Iuliana pe 16 Noiembrie 2012

Centrul este unul modern si serviciile oferite de calitate. Super ok!

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De CINCU MIHAELA MONALISA pe 31 Ianuarie 2012

Profesionalism, sinceritate, curatenie si liniste. Am nascut cu dansa acum 4 ani o fetita de 50 cm si o greutate de3 kg 200g dupa o sarcina cu probleme, iar doamna doctor m-a ajutat foarte mult si ii multumesc. Aveti toata increderea.

Multumiri
De Maria pe 26 Ianuarie 2012

Esti primit si tratat asa cum ar trebui sa fie in toate cabinetele medicale, pentru doamna dr. Anca felicitari.

Excelent!
De Negru Andreea pe 08 Decembrie 2011

O clinica ultramoderna, personal amabil si bine pregatit, curatenie si ordine.

Clarificare
De PatrascuAnca pe 07 Decembrie 2011

In atentia Loredanei din 29 iunie 2010. Dorim datele complete ale doamnei, pentru a le verifica cu evidentele clinicii, cu arhiva de ecografii. In caz contrar vom considera acest mesaj defaimator si mincinos si vom proceda corespunzator. Conf univ dr. Anca Patrascu

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De Mary pe 03 Noiembrie 2011

Numai lucruri bune, dr. Anca Patrascu super profesionist, nota 10 pentru sinceritatea cu care discuta cu pacientul!

Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN
De Mateias mariana pe 09 Martie 2011

Tot respectul.

Contact Centrul de Diagnostic si Tratament OB GYN

Adresa

Dezrobirii, 123, Dolj, Craiova

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.