• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
13 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius

Cabinetul Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius asigura servicii medicale de o inalta acuratete si profesionalism, dublate de aparatura medicala noua, de ultima generatie.
In cadrul cabinetului, pe langa consultatiile de specialitate, diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice, urmarirea evolutiei sarcinii,...

Cabinetul Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius asigura servicii medicale de o inalta acuratete si profesionalism, dublate de aparatura medicala noua, de ultima generatie. In cadrul cabinetului, pe langa consultatiile de specialitate, diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice, urmarirea evolutiei sarcinii, Doctorul Morariu Gabriel Marius va sta la dispozitie pentru a rezolva impreuna probleme legate de planificare familiala si contraceptie, tratamentul sterilitatii si altele din sfera obstetrica-ginecologie care va preocupa.

ginecologie (diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice), Obstetrica (diagnosticul, urmarirea sarcinii si asistarea nasterii), Planificare Familiala (contraceptie, diagnosticul si tratamentul sterilitatii), Ecografie 3D, 4D (transabdominala si endovaginala), Doppler, Videocolposcopie.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

0752.82.90.98

Dr. Marius Morariu - medic specialist in obstetrica si ginecologie

Consultatie ginecologica 70; Consultatie + prelevare secretie vaginala 80 ; Consultatie + prelevare examen citologic cervico-vaginal (Babes-Papanicolaou) 90; Consultatie obstetricala 70; Control 50; Consultatie contraceptie 50; Consultatie sterilitate (include ecografie endovaginala, indicatii si interpretare examinari paraclinice) 140.

aparatura medicala noua, de ultima generatie

Opinii utilizatori

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Nico2059 pe 14 Iunie 2010

Si eu am nascut cu el si de la prima consultatie am remarcat faptul ca isi da interesul pentru fiecare pacient in parte, orice nelamuriri am avut am avut curajul sa-l intreb si apoi sa-l ascult. Toate sfaturile lui au fost uluitor de multumitoare. La prima sarcina am nascut foarte usor, am ascultat pas cu pas sfaturile lui si am reusit. Acum suntem la al doilea copil si sunt convinsa ca totul va fi la fel de bine. Mii de laude la adresa lui.

Dr Morariu Gabriel Marius
De Aura pe 04 Mai 2010

Doctorul Morariu e un om deosebit, are o aparatura moderna, te trateaza foarte bine, il recomand tuturor doamnelor si domnisoarelor cu toata increderea.

Profesionalism
De BRINDUSAN MARIANA ALINA pe 02 Ianuarie 2010

Este un medic foarte priceput in meserie, am nascut cu dumnealui si totul a fost ok.

Contact Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius

Adresa

Sf. Vineri, 10/A, Salaj, Zalau

Reper Policlinica "Sf. Vineri"
Site www.mmorariu.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.