• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
13 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius

Cabinetul Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius asigura servicii medicale de o inalta acuratete si profesionalism, dublate de aparatura medicala noua, de ultima generatie.
In cadrul cabinetului, pe langa consultatiile de specialitate, diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice, urmarirea evolutiei sarcinii,...

Cabinetul Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius asigura servicii medicale de o inalta acuratete si profesionalism, dublate de aparatura medicala noua, de ultima generatie. In cadrul cabinetului, pe langa consultatiile de specialitate, diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice, urmarirea evolutiei sarcinii, Doctorul Morariu Gabriel Marius va sta la dispozitie pentru a rezolva impreuna probleme legate de planificare familiala si contraceptie, tratamentul sterilitatii si altele din sfera obstetrica-ginecologie care va preocupa.

ginecologie (diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice), Obstetrica (diagnosticul, urmarirea sarcinii si asistarea nasterii), Planificare Familiala (contraceptie, diagnosticul si tratamentul sterilitatii), Ecografie 3D, 4D (transabdominala si endovaginala), Doppler, Videocolposcopie.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

0752.82.90.98

Dr. Marius Morariu - medic specialist in obstetrica si ginecologie

Consultatie ginecologica 70; Consultatie + prelevare secretie vaginala 80 ; Consultatie + prelevare examen citologic cervico-vaginal (Babes-Papanicolaou) 90; Consultatie obstetricala 70; Control 50; Consultatie contraceptie 50; Consultatie sterilitate (include ecografie endovaginala, indicatii si interpretare examinari paraclinice) 140.

aparatura medicala noua, de ultima generatie

Opinii utilizatori

Recomand Dr. Morariu Marius
De Lacrimioara pe 22 Mai 2017

Eu am născut cu domnul doctor în urma cu 8 luni și îl recomand cu cea mai mare încredere. E un doctor Bun.

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Simona pe 04 Februarie 2014

Si eu am fost la dl doctor in urma cu aprox 3 ani, la un control. Totul era ok. Mi s-a recoltat si pentru testul Papanicolau, am platit o suma extrem de mare ( 380 lei acum 3 ani ), iar cand am sunat dupa rezultatul testului, surpriza, rezultatul s-a pierdut.

Dupa o multime de telefoane si mail-uri mi s-a spus asa, in doi peri ca rezultatul e OK, dar cand am cerut sa mi-l trimita pe mail, nu l-am mai primit niciodata. Anul trecut, in baza programului de screening national, am facut testul Papanicolau si nu a fost ok, l-am repetat si repetat, oricum povestea e lunga.

Ideea este ca anul trecut in vara m-am operat, aveam CIN2, acum am fost la primul control
( la Cluj ! ) si e OK, sper sa fie si in continuare. Intrebarea mea este: nu se putea observa de atunci ca am probleme? Pentru ce dam o groaza de bani la cabinete particulare? Sa asteptam rezultate care se pierd? Asadar parerea mea este foarte proasta vis-a-vis de acest cabinet.

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Liana pe 20 Iunie 2011

Draga mea, nu-l cunosc pe acest dr, dar vreau sa-ti spun atat. Eu am fost in 2007 noiembrie la Ginecologie 1 Cluj la un profesor renumit, care m-a consultat si m-a tratat si mi-a certificat ca nu am nimic, iar in 2008 august m-am trezit cu un cancer ovarian st 3A. Sa dau cu pietre? Asta este, cu mila lui Dumnezeu inainte, suntem oameni toti gresim.

Dl . Marius Morariu
De Vero Bene pe 02 Iunie 2011

Draga mea, te rog sa-mi dai voie sa-ti spun ca gresesti enorm! Dl Morariu doar recolteaza probele pt analize, nu si face analizele respective. Lui ii vine doar hartia cu rezultatul dat de cei de la laborator, si actioneaza in consecinta. Nu are el de unde ghici daca rezultatul e corect sau nu. Si din pacate laboratoarele gresesc adesea. Am auzit anul trecut o doamna, si-a facut testul Papanicolau in Cluj, jn 2 locuri in aceeasi zi, nestiind ca trimit la acelasi laborator probele. Ei bine, pe o foaie ii aparea totul ok, pe alta deja risc marit de cancer. Eu cred ca asta spune tot. A venit apoi la dl Morariu sa repete testul, si a fost tot ok. Pe de alta parte, 4 ani e mult, chiar nu cred ca dl Morariu ar fi lasat-o pe mama ta sa plece din cabinetul lui linistita, stiind ca are ceva. Si stii de ce spun asta ? Anul trecut, insarcinata fiind, cred ca am intrat cu mai bine de-o ora mai tarziu decat eram programata la o control, la consultatii era o tanara careia nu i-a iesit buna o asemenea analiza, si dl doctor a stat cam o ora doar cu ea inauntru, la eco, control etc. Si nu doar eu spun asta, multe alte paciente de-ale lui, si mai tinere, si mai in varsta, spun acelasi lucru. Eu inca nu am intalnit pe nimeni care a fost la acest medic, care a nascut cu el sau a fost tratat de el, sa aiba ceva de-i reprosat! Asa cum spune si TiaS, si cunosc prin ce-a trecut sarmana, doctorii ne ajuta sa aducem pe lume viata, nu ne dau ei viata! Eu ii doresc dlui Morariu tot binele din lume, si o sa-i arat recunostinta mea cu fiecare ocazie posibila!

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Cristina Alina pe 18 Mai 2011

Mama mea a facut o biopsie recoltata de D. doctor in 2007, rezultatul biopsiei a fost negativ, acum in 2011, mama mea a facut o noua biopsie, rezultatul ei este cancer de col uterin stadiu 3B, doctorii de la oncologie imi spun ca va supravietui doar printr-o minune. Doctorii de la oncologie Cluj ne-au spus ca aceasta forma de cancer are o foarte lunga durata de evolutie si ca la biopsia din 2007 ar fi trebuit sa se vada clar inceputul bolii. Le-am aratat biopsia din 2007 si ne-au spus ca doctorul care a recoltat proba a gresit. Daca mama mea moare, principalul vinovat de moartea ei va fi doctorul Marius Morariu.

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De TiaS pe 03 Mai 2011

Simate doamne/domni, parerea mea este ca domnul doctor e un om minunat, faptul ca un bebelus a murit intrauterin nu este vina medicului, sa fim seriosi! Spun asta din perspectiva unei mamici care a nascut un copil cu malformatie grava si care a decedat. Reactia fireasca a doliului este invinovatirea cuiva pentru cele intamplate, stiu cat de dureros e sa iti moara propriul copil, dar sa nu punem pe umerii celui nevinovat o astfel de vina. Sunt si eu la randu-mi viitor cadru medical si stiu foarte bine ca moartea intrauterina poate sa survina in orice moment al sarcinii, din pacate sunt lucruri care depasesc pe toata lumea, ideea e ca nici un medic nu e Dumnezeu sa dea viata. Trebuie sa ne acceptam soarta fiecare, povara asta e grea o stiu pe propria piele, dar nici nu am sa arat cu degetul ca fiind vinovat un om care de fapt nu are nici o vina. Recomand cu caldura si incredere serviciile domnului doctor. O zi buna, sanatate tuturor si bebelusi sanatosi va doresc!

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Ana pe 13 Decembrie 2010

Este un doctor bun, lucreaza foarte ecologic, si are mana finuta la munca, il recomand.

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Vero Bene pe 13 Decembrie 2010

Nu pot sa nu imi spun din nou parerea referitoare la acest om! Cu adevarat, asa cum am mai spus si cum credeam, e un domn, un medic si o persoana de exceptie! Am nascut de o saptamana cu el, prin cezariana, dupa 3 zile eram acasa, iar azi ma simt ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat niciodata, operatia deja aproape ca nici nu se vede, de simtit o mai simt prea putin. Datorita Domnului Morariu aceasta a doua nastere a fost o experienta extrem de placuta, spre deosebire de cea traita la prima nastere! Il voi recomanda cu toata increderea oricarei femei va cauta un medic adevarat! Multumesc mult, domnule doctor!

Domnul doctor Morariu Marius
De Vero pe 08 Septembrie 2010

Draga doamna/domnisoara Voina Aida, cred c-am mai vazut pe un site un articol publicat tot de tine, despre domnul doctor Morariu. Am si eu unele nelamuriri esti, sau ai fost pacienta domnului doctor? Daca da, ai motive personale sa ii defaimezi numele pe tot felul de siteuri? Si daca nu, de ce nu iti vezi de treaba, si sa lasi doar pe cele care au tangente cu dumnealui sa isi spuna parerile? Si eu sunt pacienta dansului de 2 ani, am avut si probleme, anul trecut am avut nevoie de o cauterizare a unei rani pe col, facuta bineinteles de dansul, dupa care mi-am revenit extraordinar de bine si de repede, fara nici un fel de neplaceri, cum auzeam ca se intampla. Acum sunt insarcinata, merg clar la dansul, si nu am avut ce ii reprosa nici macar o data, in 2 ani. Si crede-ma ca stiu ce inseamna ginecologi incompetenti, prima fetita am nascut-o cu un asemenea medic. Asa ca te-as ruga, gandeste-te bine inainte sa-i murdaresti numele acestui om! Stiu cazuri o gramada in care femei carora le-au murit copiii intrauterin si de 4-5 zile, au fost lasate sa nasca normal, daca copilul nu mai poate fi salvat, si mama poate naste normal, toti fac asta, nu doar dl Morariu. Si,pe de alta parte, sa fim seriosi,doar nu o sa spui ca din cauza dlui doctor a murit copilasul acela cu o zi inainte. Sincere condoleante familiei copilasului, dar repet, ar trebui sa vorbeasca doar cine are de-a face cu acest medic. Din partea mea, toata cinstea!

Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius
De Aidatntv pe 02 August 2010

Exista suspiciuni serioase cu privire la competenta acestui medic. Cu un ecograf 4D a fost posibil sa aduca pe lume un copil mort care cu o zi inainte era viu si nevatamat, iar sarcina fara pericol. Acum este investigat de Colegiul Medicilor pentru acest caz. Atentie cand alegeti medicul. Se pare ca nivelul aparaturii nu este proportional cu nivelul competentei.

Contact Cabinet Medical Obstetrica Ginecologie Doctor Morariu Gabriel Marius

Adresa

Sf. Vineri, 10/A, Salaj, Zalau

Reper Policlinica "Sf. Vineri"
Site www.mmorariu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.