• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cabinet Medical Dr Socol Zorela
14 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet Medical Dr Socol Zorela

Cabinet Medical Dr. Socol Zorela ofera consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie.

Cabinet Medical Dr. Socol Zorela ofera consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie.

consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie

luni, miercui, vineri: 9:00-16:00; marti, joi: 14:00-19:00; sambata: 10:00-13:00

Dr. Socol Zorela

Opinii utilizatori

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De Anonim pe 22 Aprilie 2010

Da, medic foarte bun si foarte sociabil cu pacientii.

buna
De Gheorghe pe 03 Martie 2010

este foarte buna d-na doctor

Succes in continuare!
De Mitica georgeta pe 11 Februarie 2010

Sunt de acord cu ce a spus doamna Lazar Elena

Dr. Socol Zorela
De Lazar elena pe 11 Ianuarie 2010

Este cea mai super doctorita din cate am cunoscut vreodata. Draguta, amamabila, exagerat de amabila, ma simt in siguranta orice mi ar spune sa fac. Mult succes pe viitor si sanatate maxima.

Contact Cabinet Medical Dr Socol Zorela

Adresa

Rahovei , 321, Bucuresti, Sectorul 5

Reper bl. 28, ap. 3
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.