• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cabinet Medical Dr Socol Zorela
14 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet Medical Dr Socol Zorela

Cabinet Medical Dr. Socol Zorela ofera consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie.

Cabinet Medical Dr. Socol Zorela ofera consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie.

consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie pelvina si mamara, colposcopie

luni, miercui, vineri: 9:00-16:00; marti, joi: 14:00-19:00; sambata: 10:00-13:00

Dr. Socol Zorela

Opinii utilizatori

incompetenta
De LARISA pe 27 August 2015

Nu recomand. Am o secreție foarte urâtă de cam jumătate de an și doamna nu a reușit sa mă trateze. Analizele de cultura au ieșit bine, dar doar atat, o ecografie nu a facut(specifica d ca am dureri de ovare), ca medic bun trebuia sa fac tot posibilul sa caute cauza și sa mă trateze. Un pap și o cultura 200lei pe care nici nu primești chitanță.Când vi după analize nici nu te baga în cabinet...comunica cu tine prin asistenta, de la ușa, de fata ci ceilalți pacienți. Incompetenta o definiție definește.

Cost
De Adela pe 28 Iulie 2012

Spuneti macar cat costa consultatia, orientativ macar!

Informatii
De Adelina pe 10 Martie 2012

O adresa sau un nr. de telefon se poate? Am nevoie urgenta, va rog.

Preturi
De Crissstinaaa pe 18 Septembrie 2011

Va rog imi puteti spune cat costa un consult, o ecografie? Este in varsta doamna doctor? Multumesc.

Foarte buna
De Paulina38 pe 25 August 2011

Este foarte buna doamna doctor. E adevarat ca preturile sunt un pic mari dar sunt compensate de mana ei usoara si de calmul dansei. Am facut acum 5 ani electocauterizare si nu a fost asa de rau cum se spune. Apoi mi-am montat sterilet, l-am tinut 5 ani si jumatate, deasemeni nu am avut nici cea mai mica problema. Saptamana trecuta l-am scos si am un col impecabil. V-o recomand cu caldura. Trebuie doar sa intrebi si ti explica tot ce vrei sa stii.

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De AMA pe 08 Aprilie 2011

Preturi mari pentru neprofesionalismul de care ai parte in acel cabinet!

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De EMI pe 04 Martie 2011

Tarifele mult prea mari pentru marea majoritate a femeilor care au nevoie de serviciile doamnei doctor e mare pacat ca nu se gandeste sa ajute cu mai putini bani, ar avea mai multe satisfactii profesionale.

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De Roshkta pe 11 Noiembrie 2010

Am fost la doamna doctor la inceputul lunii noiembrie si am fost foarte multumita de profesionalismul dumneaiei, are rabdare cu pacienta in cauza si preturile sunt un pic mari dar fata de jupuiala din spitale este ok. In concluzie este un dr. foarte bun. V-il recomand.

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De Mada pe 17 August 2010

Cat costa o colposcopie?

Cabinet Medical Dr Socol Zorela
De Simona pe 28 Aprilie 2010

Doamna doctor este foarte calma si are mana usoara.

Contact Cabinet Medical Dr Socol Zorela

Adresa

Rahovei , 321, Bucuresti, Sectorul 5

Reper bl. 28, ap. 3
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.