• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Analiza si evaluarea psihologica a copilului - psiholog Ioanes Diana

Sunt Diana Ioanes, psihoterapeut cu o experienta de 20 de ani, din anul 1997 si cu o cazuistica clinica ce depaseste 10.000 de cazuri: adulti, cupluri, adolescenti, copii.

Experienta mea cu copii provine din faptul ca pe langa consultatiile de la cabinetul particular sunt angajata ca psiholog scolar la Colegiul National Bilingv...

Sunt Diana Ioanes, psihoterapeut cu o experienta de 20 de ani, din anul 1997 si cu o cazuistica clinica ce depaseste 10.000 de cazuri: adulti, cupluri, adolescenti, copii.

Experienta mea cu copii provine din faptul ca pe langa consultatiile de la cabinetul particular sunt angajata ca psiholog scolar la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc", iar in anii trecuti am colaborat cu o scoala particulara care avea arondata si o gradinita.

Sunt formata in cea mai profunda dintre psihoterapii si anume in psihoterapie psihanalitica.

Am parcurs stagii lungi de formare ca psihoterapeut, incepand cu anul 1995 (analiza personala, supervizari, cursuri teoretice, participare la simpozioane, conferinte, congrese). Iubesc copiii si imi place sa lucrez cu ei, sa-i ajut sa-si dezvolte potentialul de care dispun.

In cabinetul psihologic incerc sa creez o atmosfera calda, empatica, suportiva, de respect si acceptare a celuilalt si de pastrare a confidentialitatii.

Considerand ca fiecare persoana este unica incerc sa ma adaptez fiecarui client si sa-i ofer ceea ce el ar avea nevoie si ar putea primi in acel moment din punct de vedere al dezvoltarii personale.

Sunt prezenta in mass-media: emisiuni la TVR 1, Prima TV, B1 TV, Trinitas TV, Antena 1, Antena Stars, Digi TV, interviuri la Radio Romania Actualitati, interviuri in ziarul Adevarul, Romania Libera, Evenimentul zilei, Revista Unica, Revista Cariere, publicatii in domeniul psihoterapiei si in domeniul educational.

Serviciile oferite in cabinetul psihologic sunt:

evaluare psihologica;
psihoterapia copilului si adolescentului;
psihoterapia familiei;
consiliere parentala;
orientare in cariera;

Problemele pe care le abordez in cabinetul psihologic sunt: dificultati la inceperea gradinitei, scolii, la invatat si la efectuarea temelor, frici, fobii, tulburari alimentare, de comportament, impulsivitate, agresivitate, simptome psihosomatice, stima de sine redusa, dificultati de adaptare scolara, performanta scolara scazuta, orientare in cariera, dezvoltare personala, divort, depresia mamei dupa nastere, dificultati intampinate in rolul de parinte.

evaluare psihologica;
psihoterapia copilului si adolescentului;
psihoterapia familiei;
consiliere parentala;
orientare in cariera;

zilnic

la numarul de telefon: 0724.993.964

150 RON / consultatia psihologica

Opinii utilizatori

Apreciere
De Alina pe 07 Martie 2012

Multumim doamnei psiholog de copii Ioanes Diana pentru ca ne-a ajutat fetita sa se adapteze la scoala si sa obtina rezultate bune.

Doamna Diana Ioanes
De Cristina pe 12 Octombrie 2011

Merg la cabinetul doamnei Ioanes de 4 ani,am crescut sub indrumarile dumneaei si acest lucru m-a sprijinit enorm pe toate planurile.M-a ajutat sa ma descopar,sa nu imi repet greselile,sa invat din ele si sa vad logica din lucrurile din jurul meu.A dat dovada de profesionalism de fiecare data si am plecat din cabinetul dansei impacata cu mine de fiecare data!
O recomand cu caldura!:)

Cabinet psihologie Bucuresti
De Ana-Maria pe 16 Septembrie 2010

Doamna Diana Ioanes este un psiholog foarte bun, pe mine una m-a ajutat foarte mult.

Contact Analiza si evaluarea psihologica a copilului - psiholog Ioanes Diana

Adresa

Dionisie Lupu, 53, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Romana
Site www.cabinet-psihologie-bucuresti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.