• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Analiza si evaluarea psihologica a copilului - psiholog Ioanes Diana

Sunt Diana Ioanes, psihoterapeut cu o experienta de 20 de ani, din anul 1997 si cu o cazuistica clinica ce depaseste 10.000 de cazuri: adulti, cupluri, adolescenti, copii.

Experienta mea cu copii provine din faptul ca pe langa consultatiile de la cabinetul particular sunt angajata ca psiholog scolar la Colegiul National Bilingv...

Sunt Diana Ioanes, psihoterapeut cu o experienta de 20 de ani, din anul 1997 si cu o cazuistica clinica ce depaseste 10.000 de cazuri: adulti, cupluri, adolescenti, copii.

Experienta mea cu copii provine din faptul ca pe langa consultatiile de la cabinetul particular sunt angajata ca psiholog scolar la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc", iar in anii trecuti am colaborat cu o scoala particulara care avea arondata si o gradinita.

Sunt formata in cea mai profunda dintre psihoterapii si anume in psihoterapie psihanalitica.

Am parcurs stagii lungi de formare ca psihoterapeut, incepand cu anul 1995 (analiza personala, supervizari, cursuri teoretice, participare la simpozioane, conferinte, congrese). Iubesc copiii si imi place sa lucrez cu ei, sa-i ajut sa-si dezvolte potentialul de care dispun.

In cabinetul psihologic incerc sa creez o atmosfera calda, empatica, suportiva, de respect si acceptare a celuilalt si de pastrare a confidentialitatii.

Considerand ca fiecare persoana este unica incerc sa ma adaptez fiecarui client si sa-i ofer ceea ce el ar avea nevoie si ar putea primi in acel moment din punct de vedere al dezvoltarii personale.

Sunt prezenta in mass-media: emisiuni la TVR 1, Prima TV, B1 TV, Trinitas TV, Antena 1, Antena Stars, Digi TV, interviuri la Radio Romania Actualitati, interviuri in ziarul Adevarul, Romania Libera, Evenimentul zilei, Revista Unica, Revista Cariere, publicatii in domeniul psihoterapiei si in domeniul educational.

Serviciile oferite in cabinetul psihologic sunt:

evaluare psihologica;
psihoterapia copilului si adolescentului;
psihoterapia familiei;
consiliere parentala;
orientare in cariera;

Problemele pe care le abordez in cabinetul psihologic sunt: dificultati la inceperea gradinitei, scolii, la invatat si la efectuarea temelor, frici, fobii, tulburari alimentare, de comportament, impulsivitate, agresivitate, simptome psihosomatice, stima de sine redusa, dificultati de adaptare scolara, performanta scolara scazuta, orientare in cariera, dezvoltare personala, divort, depresia mamei dupa nastere, dificultati intampinate in rolul de parinte.

evaluare psihologica;
psihoterapia copilului si adolescentului;
psihoterapia familiei;
consiliere parentala;
orientare in cariera;

zilnic

la numarul de telefon: 0724.993.964

150 RON / consultatia psihologica

Opinii utilizatori

Diana Ioanes, profesionalism la superlativ
De P. Cristea pe 28 August 2017

Ii mulțumesc din toată inima doamnei psiholog Diana Ioanes pentru sprijinul și consilierea psihologică de înalt nivel profesional!

Diana Ioanes- psiholog si om de nota 10
De Flavia Hassan pe 07 Iulie 2016

Va multumim si la toamnă va vizitam la cabinet ☺

Diana Ioanes- psiholog si om de nota 10
De Flavia Hassan pe 07 Iulie 2016

In urma cu 7 ani am apelat la serviciile de specialitate ale doamnei psiholog Diana Ioanes. Am gasit in primul rand un om pentru care meseria este pasiune, un om care te face sa te deschizi ca in fata unui prieten vechi. Sedintele cu dumneaei iti lasa impresia ca te confesezi celei mai bune prietene la o cafea. De abia cand ajungi acasa înțelegi ca ai primit pârghiile necesare pentru a depasi impasul care te a adus in cabinet. Doamna Ioanes este singurul psiholog la care copiii mei revin cu drag si de bună voie. Dumneaei a reusit sa le castige încrederea si inima,iar ei o îndrăgesc si o respecta si apreciază foarte mult. In numai sase sedinte doamna psiholog a reusit sa l faca pe cel mic sa treacă peste refuzul de a citi,iar acum copilul meu citeste cu placere si e chiar bucuros si mândru ca poate sa o facă ( un alt psiholog îmi spusese ca e dislexic si mi recomanda o scoală Montessori ). Ii multumesc încă o data doamnei Diana Ioanes pentru ca a devenit primul specialist al cărui nume îmi vine in minte atunci cand am nevoie de ajutor in domeniu.

Un ajutor nepretuit in momente de incercare...
De Irena pe 06 Octombrie 2015

Intalnirile cu dna psiholog Diana Ioanes m-au ajutat, pe mine si fetita mea de cinci ani, intr-un moment dificil al vietii noastre (post divort). Mi-au redat increderea in mine ca mama si mi-au insuflat un alt mod de a vedea si pretui fiecare zi in parte (mai echilibrat, optimist si deschis la alternative)... Multumiri doamnei Diana Ioanes pentru implicare, atentie si suflet!

Bun psiholog, profesor si prieten
De Sabina pe 15 Iunie 2015

O cunosc pe doamna Ioanes de 15 ani. Mi-a fost profesor si psiholog, am apelat, ori de cate ori am avut nevoie si intotdeauna am primit ajutor. Pentru mine dna Ioanes este si va ramane un om special. In cazul in care copilul meu ar avea nevoie de consiliere, as apela fara ezitare la dansa.

Un bun psiholog pentru copii!!
De Andreea pe 06 Mai 2015

Am fost la doamna Ioanes pentru fetita mea , are 10 ani, si bine am facut. Este un psiholog care a lucrat si a cunoscut multi copii si acest lucru se vede in felul cum comunica cu ei. Pe cea mica a ajutat-o sa aiba multa incredere in ea, fiind un copil special. A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o, de a merge la cabinetul doamnei. Daca aveti nevoie de un psiholog cu multa experienta cu drag o recomand pe d-na Ioanes.

Un bun profesor, un terapeut excelent!
De Simona pe 25 Martie 2015

Am placerea sa o cunosc pe Dna. Ioanes din anul 2000. Mi-a fost profesor in liceu si m-a indrumat si consiliat in perioada adolescentei insa si dupa terminarea anilor de liceu mi-a fost alaturi cu un sfat ori de cate ori am avut nevoie.
Este un om cu o experienta impresionanant, un terapeut bun orientat pe rezultate. O recomand cu toata increderea pe dna Ioanes!

O persoana deosebita, doamna Ioanes!
De Ioana pe 01 Noiembrie 2014

O persoana deosebita, doamna Ioanes!

Un ajutor de nadejde!
De Ana pe 22 Ianuarie 2014

Imi pare rau ca nu pot sa discut mai des cu doamna psiholog Ioanes. De la ea ai cu adevarat ce sa inveti. Sfaturile ei au fost foarte utile pentru mine, mai ales in clipele cele mai grele din viata mea. Mii de multumiri!

Pentru doamna doctor Ioanes Diana
De Bujor_laura_cristina pe 24 Septembrie 2012

Este un om care stie sa-si lase amprenta foarte puternic, intr-un mod pozitiv, eu una o port in gand si acum cu toate ca au trecut foarte multi ani de cand m-a ajutat. Este omul care merita toata increderea,pentru ca stie s-o pastreze si s-o aprecieze ca pe un lucru foarte foarte special. Ma bucur ca v-am cunoscut.

Contact Analiza si evaluarea psihologica a copilului - psiholog Ioanes Diana

Adresa

Dionisie Lupu, 53, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Romana
Site www.cabinet-psihologie-bucuresti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.