Scutece cu indicator de umezeala

/ / Modificat: 2013-01-11
Scutece cu indicator de umezeala

Pentru a veni in ajutorul mamicilor, Pampers, recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, a adaugat un indicator de umezeala gamei de scutece Pampers Premium Care. Oferind o protectie de cinci stele pielii delicate a bebelusului, noul Premium Care este disponibil in varianta cu indicator de umezeala pentru marimile 1-3.

Acesta isi schimba culoarea din galben in albastru atunci cand intra in contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentand un instrument folositor pentru toate mamicile, ajuntandu-le pe acestea sa stie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Pampers a creat si dezvoltat indicatorul de umezeala impreuna cu personal specializat in pediatrie, ca urmare a intelegerii nevoilor proaspetilor parinti, carora le este dificila aflarea momentului in care cel mic a udat scutecul. Noul indicator de umezeala ajuta astfel mamicile, indicandu-le exact cand este cel mai bine sa inlocuiasca scutecul copilului.

"Pielea bebelusului contine o multime de terminatii nervoase ce reactioneaza usor la stimuli exteriori. De aceea, folosirea unui scutec cu putere de absorbtie mare este esentiala la aceasta varsta. Datorita tehnologiei superioare Dry Max, noul Pampers Premium Care asigura protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii. Astfel, se indeparteaza riscul ca scutecul sa se frece de pielea bebelusului sau sa permita scurgeri ale lichidului pe langa acesta. Este foarte important ca pielea copilului sa fie uscata si protejata de umezeala, de temperaturi nepotrivite sau de contactul cu diferite tesaturi ce pot vatama epiderma", sustine medicul pediatru Roxana Rusu-Pusca, expert Pampers.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre