Pijamaua cu efect calmant Stelatopia de la Mustela, aliatul pentru un somn linistit al bebelusului

/ / Modificat: 2019-12-13
Pijamaua cu efect calmant Stelatopia de la Mustela, aliatul pentru un somn linistit al bebelusului

Cunoscuta si sub denumirea de eczema atopica, dermatita atopica este o problema care afecteaza 1 din 5 copii, inca de la nastere.

Se manifesta prin senzatii de mancarime si printr-o uscaciune extrema a pielii corpului si fetei; de regula alterneaza intre puseuri de eczema cu zone rosii localizate si perioade de calm.

Pentru a raspunde nevoilor specifice ale pielii cu tendinta atopica, Mustela a creat gama Stelatopia care cuprinde atat produse de curatare si ingrijire, cu rol de refacere a lipidelor, cat si prima pijama cu efect calmant.

Pijamaua cu efect calmant Stelatopia, o inovatie a brandului Mustela

Pijamaua Stelatopia este ideala pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani, fiind disponibila in doua marimi diferite – 6-12 luni si 12-24 luni. Combina bumbac 100% cu formula calmanta cu ingrediente 100% de origine naturala micro-incapsulate.

Ingredientele incapsulate sunt fixate pe fibrele de bumbac si eliberate in mod continuu. Acestea contribuie la ameliorarea somnului si prezinta o eficacitate ridicata anti-prurit, reducand senzatia de mancarime. La final, pielea bebelusului va ramane calmata si catifelata. Beneficiile pijamalei sunt pastrate chiar si in cazul spalarii acesteia, rezistand pana la 20 de spalari. 

Pijamaua contine textile certificate DEKO-TEX, o marca europeana care impune controlul strict pentru a asigura interzicerea utilizarii de chimicale daunatoare.

pijama-mustela

5 ingrediente 100% de origine naturala

In cazul pielii cu tendinta atopica, caracterizata de un puternic disconfort, este important ca produsele folosite sa aiba ingrediente atent alese – naturale si sigure. Astfel, ingredientele naturale patentate care stau la baza formulei pijamalei sunt:

  • Oleodistilat de Floarea Soarelui, are proprietati calmante si ofera lipide esentiale pentru a mentine hidratarea barierei cutanate;
  • Ulei de Avocado, ajuta la intarirea si protejarea filmului hidrolipidic pentru a favoriza refacerea barierei cutanate;
  • Ceramide, ajuta la refacerea barierei cutanate afectata in cazul pielii cu tendinta atopica;
  • Scualan, un emolient natural, similar cu unele lipide ale pielii;
  • Vitamina E, un recunoscut antioxidant.

Pentru ca ingredientele incapsulate sa fie eliberate, materialul pijamalei trebuie sa fie in contact direct cu pielea, avand cusaturile pe exterior pentru a nu irita pielea. Aceasta poate fi purtata ca atare sau sub pijamalele obisnuite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre