Jucarii ecologice la preturi prietenoase

/ / Modificat: 2011-04-28
Jucarii ecologice la preturi prietenoase

papusa_bumbac_organicDe ce jucariile Keptin Jr. pentru bebelusi si copii mici?


Papusile ecologice Keptin Jr. sunt realizate din materiale moi si naturale. Designul este simplu, astfel conceput pentru a stimula imaginatia celor mici. Culorile sunt adaptate la cele mai recente tendinte.

Pentru parinti este bine de stiut ca papuselele au fost produse in mod responsabil si ecologic. Baza pentru jucariile ecologice Keptin Jr. sunt materialele naturale: bumbac si lana pura. Avantajul materialelor naturale este faptul ca absorb rapid mirosul mamei si al copilului si preiau temperatura lor.


Productia jucariilor moi ecologice Keptin Jr este realizata intr-un mod prietenos fata de mediu. Cele mai multe dintre papusi pastreaza culoarea naturala a materialelor folosite.

papusa_bumbac_organicCelelalte sunt albite, insa fara a utiliza clor sau sunt vopsite cu coloranti ce nu contin metale grele. Compania lucreaza de mult timp cu aceeasi fabrica asigurand conditii bune pentru angajati. Bineineteles ca nu este acceptat ca munca sa fie prestata de copii.


Designul jucariilor ecologice Keptin Jr. se bazeaza pe etapele de dezvoltare ale copilului. Creativitatea si imaginatia copiilor sunt stimulate de designul simplu al jucariilor. Compania se mandreste cu faptul ca unele dintre modelele pentru papusile ecologice au la origine desene facute de copii.

Orice copil va roade papusica sa - este ceva normal. Si desigur acest aspect a fost luat in considerare atunci cand au fost create jucariile organice. In acest scop s-au utilizat materiale rezistente, cusaturi foarte puternice si nu s-au folosit bucati mici de materiale.


boyo_lime_bebeToate jucariile ecologice Keptin Jr. indeplinesc cerintele testarilor legale si poarta garantia calitatii CE. Mai mult decat atat, ele sunt testate ulterior de catre un grup de copii intr-o cresa.

Pentru fiecare bebelus, copil mic sau prescolar


Deoarece sunt realizate din lana de oaie, jucariile moi sunt caldute si par a fi vii. Umplutura de lana a jucariei absoarbe mirosul copiilor, de aceea ele sunt indragite si devin prietenii lor.

Pentru bebelusii prematuri


Jucariile ecologice moi de la Keptin Jr. sunt o alinare pentru copilasii prematuri si ii ajuta sa se relaxeze. Cum? Parintii copilului prematur ar trebui sa poarte papusa direct pe piele pentru o zi. Apoi jucaria este lasata in incubator alaturi de copil, acesta recunoscand mirosul familiar al parintilor sai.

Acum in promotie pe www.cocon.ro – preturi intre 25 ron si 35 de ron cu TVA inclus!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre