Produsele Nuna 4 premii noi, de 4 x mai iubite!

/ / Modificat: 2019-04-02
Produsele Nuna 4 premii noi, de 4 x mai iubite!

De peste 60 de ani, premiul Red Dot are un nume puternic in industrie. Este una dintre cele mai mari competitii de design din lume.

Red Dot ofera o platforma pentru designeri si companii care ajuta la evaluarea corecta a designul bun si de calitate. Juriul numeros format din jurati international acorda acest sigiliu ravnit, care atesta calitatea design-ului, doar produselor care prezinta un design intr-adevar remarcabil si cu atentie conceput.

Ca brand premium pe piata, pe langa cele 150 de premii pe care le-am castigat de-a lungul timpului pentru produsele inovatoare care cresc odata cu cel mic si le fac viata mai usoara parintilor, dar si care se potrivesc in orice decor datorita design-ului nostru olandez care este setat la nivel inalt, suntem mandri sa va anuntam ca juriul international Red Dot a luat decizia, produsele noastre: Nuna PIPA ™ lite lx, MYTI ™, MIXX ™ si LEAF ™ grow, au fost desemnate produse premiate Red Dot: Product Design 2019.

Unul dintre produsele enumerate mai in sus, aflat printre cele premiate de catre juriul Red Dot, este balansoarul nostru preferat LEAF ™ grow.

Nou-nascuti. Copii mici. Pana la copii mari. Ei continua sa cresca. Dar un lucru care ramane la fel este nevoia lor de confort si de spatiul in care sa se desfasoare si sa se simta in siguranta.

O atingere blanda, este tot ce trebuie pentru ca balansoarul LEAF ™ grow sa se balanseze dintr-o parte in alta, precum o frunza care cade in adierea vantului. Se misca atat de suav, incat cei mici s-ar putea sa adoarma in timp ce se relaxeaza. Pana la urma, si ce daca adorm?

nuna2

Stim ca bebelusii sunt usor de deranjat si facem eforturi mari sa nu ii trezim, chiar si atunci cand nu suntem in incaperi diferite, este nevoie de atat de putin pentru a porni o avalansa de plansete care se cer linistite si leganate in brate.

Este o piesa ideala pentru orice parinte. Imagineaza-ti, mamico, cum bebelusul tau va fi leganat suav si va fi linistit in timp ce tu pregatesti cina, te pregatesti pentru a iesi la plimbare impreuna sau in timp ce iti desfasori pur si simplu treburile casnice de zi cu zi. Acest balansoar iti ofera solutia perfecta pentru a iti indeplini sarcinile in timp ce bebelusul doarme sau in timp ce se relaxeaza si te priveste din balansoarul pe care il poti amplasa in orice incapere din casa. Cea mai buna veste este ca bebelusul tau se poate bucura de balansoarul LEAF ™ grow inca din prima zi de viata si pana la 60 de kilograme, greutatea maxima suportata de balansoar.

Miscarea de leganare dispune de o inclinare reglabila pe inaltime care se adapteza odata cu cresterea bebelusilor. Copilul tau va iubi acest balansoar. Indiferent de varsta, pana la 60 de kg!

https://www.facebook.com/NunaRO/

https://www.youtube.com/watch?v=4M04qIntzmQ

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucioare copii Balansoar pentru bebe

Articole recomandate

Citeste si despre