7 costume de baie pentru bebelusi si copii mici

/ / Modificat: 2014-06-24
7 costume de baie pentru bebelusi si copii mici

Costumele de baie pentru bebelusi si copii sunt foarte importante pentru a proteja sanatatea lor la plaja. Ele nu sunt doar un moft sau un accesoriu fitos de afisat in vacanta. Au un rol esential in protectia si siguranta copilului la expunerea la soare si in apa. Iata cateva recomandari dragalase si la moda pentru micuti!

1. Costum baie NScessity

costum_de_inot

In topul costumelor de baie create pentru cei mici sta acest model, extrem de "performant" din punct de vedere al beneficiilor pe care le ofera in sanatatea lor.

Modelul este o imitatie a costumelor pentru scafandri si are o multime de beneficii. Este singurul costum de baie cu vesta de salvare inclusa.

Ofera protectie solara impotriva razelor ultraviolete si poate fi imbracat de copiii de orice varsta.

Idealbebe.ro

2. Costum de baie Mon Caramel

Costum_de_baie_fetite_Mon_Caramel

Iata un costumas dragalas de baie pentru fetite cochete inca din scutec. Daca vrei ca bebelusa ta sa faca senzatie pe plaja, alege acest costum in culori puternice si cu un model haios.

Outletdecopii.ro

3. Costum de inot Thomas The Tank

Costum_de_Inot_Thomas_the_Tank_Engine_pentru_Bebelusi

Un costum dragalas, dar si extrem de eficient in siguranta bebelusilor si copiilor mici. Este destinat baieteilor pasionati de Thomas the Tank si este creat dupa modelul costumelor pentru scafandri.

Acopera o cat mai mare parte a pielii copiilor atunci cand stau la soare si are grija astfel sa previna arsurile solare. Materialul stretch din care e confectionat asigura un confort crescut.

Bravosport.ro

4. Costum de baie Sara

costum_de_baie_sara

Imita foarte mult modelele pentru adulti. Daca fetita ta de numai cativa anisori este o fire cocheta si in pas cu moda, este cea mai buna alegere.

Este creat dintr-un material special, mat si este compus din slip si sutien care se leaga la spate.

Astratex.ro

5. Costum de baie Gap

costum_baie_gap_kids

Iata un costumas intreg pentru fetite mari si cochete care vor sa faca furori pe plaja. Este bleumarin, imprimat cu stelute dragalase, iar bretelutele au marginile de culoare rosie.

Ofera un aer american copilului, modelul fiind inspirat din drapelul SUA.

Outletdecopii.ro

6. Costum de baie cu pestisori

Costum_de_baie_bebelusi_pestisori

Mai degraba este vorba de slipi speciali pentru bebelusii care folosesc inca scutece. Atunci cand mergi cu bebelusul la plaja nu poti folosi scutece obisnuite. Acestea se uda si au tendinta sa traga copilul in jos atunci cand este in apa.

Acesti slipi, care sunt si pentru fetite si pentru baietei, sunt special creati cu un strat impermeabil care nu lasa urina sau fecalele sa curga pe langa.

Captuseala este din bumbac si sunt foarte delicati cu pielea sensibila a copiilor. Ca sa nu mai spunem ca modelul cu pestisori este adorabil.

Bebelino.ro

7. Costum de inot Barbie pentru fete

costum_de_inot_barbie_stripe_fete_pentru_copii

Fetitele sunt cele mai preocupate de cum arata pe plaja. In timp ce baieteii isi pun un slip si gata, acestea trebuie sa fie atente la model, culori si imprimeuri.

O recomandare extrem de eleganta pentru fetitele pasionate de moda este costumul Barbie. Este creat cu foarte mult bun gust, in 2 nuante de alb si roz, iar modelul este in dungi.

Are 2 bretelute subtiri, extrem de subtile care se incruciseaza in X oferind un aspect original.

Smartbuy.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costum baie copii Protectie plaja copii Piele bebelusi Protectie solara bebelusi Activitati vara bebelusi Arsuri soare bebelusi Protectie bebelusi caldura Moda copii

Articole recomandate

Citeste si despre