Pantofi sport de toamna pentru cei mici

/ / Modificat: 2015-09-30
Pantofi sport de toamna pentru cei mici

Odata cu inceperea scolii, parintii se pregatesc cu tot ce are nevoie cel mic pentru scoala, dar si pentru sezonul mai rece. Daca in timpul verii vestimentatia era asigurata de tricouri, pantaloni scurt si incaltaminte de vara, odata cu 1 septembrie copiii trebuie sa schimbe garderoba. Unul dintre cele mai importante aspecte sunt pantofii sport de toamna pentru cei mici. 

Chiar daca vine sezonul rece, copiii nu ar trebui sa se simta mai incomod din punct de vedere al hainelor. La capitolul incaltaminte lucrurile se pot rezolva foarte usor.

Pe piata sunt foarte multe perechi de pantofi sport de toamna pentru cei mici. Spre deosebire de cei pe care ii poarta vara, acestia nu mai au panza care ar putea permite sa intre apa, iar talpa nu au sisteme de aerisire, prin care, la fel, ar putea patrunde apa.

Pantofii sport de toamna pentru cei mici sunt confectionati in mare parte din piele, care ii permite piciorului sa respire si totodata sa te apere de umezeala, cum este Adidas Neo

adidas_neo

Printre modelele cele mai cautate sunt cele de tip gheata. Acest tip de pantof sport este ideala pentru zilele mai friguroase, mai ales ca brandurile importante s-au gandit sa confectioneze interiorul pantofului din blana, iar acest lucru ii va tine copilului piciorul la un loc calduros, fara sa fie nevoit sa poarta bocancii incomozi si grei pe care multi copii ii urasc. 

 adidas_gheata

Din punct de vedere al pretului, pantofii de toamna au preturi apropiate de cele ale adidasilor de vara. O pereche costa in jur de 250 de lei, dar ii puteti gasi mai ieftin daca mergeti intr-un outlet de incaltaminte sau daca gasiti o reducere pe magazinele online. 

In concluzie, puteti sa schimbati vestimentatia si incaltamintea sport a celui mic in sezonul mai rece folosind tot articole comode si de calitate. In acest fel, copilul nu o sa simta ca este impovarat cu prea multe haine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte copii Accesorii toamna copii

Articole recomandate

Citeste si despre