Casa de moda Petite Coco si producatorul Tv Adela Diaconu, lanseaza o colectie glamorous pentru copii la BFW

/ / Modificat: 2019-04-08
Casa de moda Petite Coco si producatorul Tv Adela Diaconu, lanseaza o colectie glamorous pentru copii la BFW

Defilarea de moda adresata celor mici ii va reuni pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzica, sport si showbiz.

Fiica lui Duckadam, scrimera Julianne Duckadam debuteaza ca model la Bucharest Fashion Week! Julianne Duckadam, fetita marelui fotbalist portar Helmut Duckadam, practicanta de scrima, este nascuta pentru sport, ca si tatal sau.

Julianne a fost remarcata si pentru frumusetea sa, astfel isi va face debutul pe podiumul celui mai important festival de moda din Romania ~ BFW

Julianne-Duckadam

In cadrul celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, ce va avea loc in perioada 19 - 21 aprilie, la Soiree Exclusive Venue, va fi lansata o colectie de moda mai aparte, adresata celor mici.

Colectia este rezultatul ineditei colaborari dintre Casa de moda pentru copii Petite Coco si producatorul TV Adela Diaconu.

Vedeta de televiziune va avea o linie vestimentara pentru cei mici intitulata '"Fashion Kids" by Adela Diaconu, creata de brandul Petite Coco, a carui imagine este cea mai frumoasa fetita din lume, Bianca Draghiciu, castigatoarea titlului de "Super Model of the World". Dupa lansarea colectiei in cadrul BFW, piesele vestimentare pentru cei mici se vor gasi la vanzare in Showroom Petite Coco si pe site-ul www.petitecoco.ro. Realizatorii colectiei sustin ca prin creatiile lor doresc ca fiecare copil care se imbraca de la Petite Coco sa se simta bine cu el, si in acelasi timp hainutele sa fie accesibile ca pret si de cea mai inalta calitate.

Petite-Coco-Adela- Diaconu

Colectia de haine pentru copii va contine piese in tendinte pentru micutii fashionisti, moderne, chic, realizate din materiale elegante si confortabile, create cu grija si atentie la detalii. Piesele vestimentare sunt concepute pentru a fi comode, usor de purtat, in care copiii se vor simti in primul rand confortabil si vor arata perfect. Paleta cromatica va fi vie, in ton cu dorintele copiilor mai mari si mai mici.

"Ideea acestei colectii a prins contur pornind de la emisiunile tv pentru copii pe care le produc. Fashion Kids este singura emisiunea TV din Romania unde copiii isi pot pune in valoare creativitatea, talentul muzical si actoricesc, dar si inclinatiile pentru televiziune - o lume care le starneste imaginatia si curiozitatea. Astfel, am ales sa colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru cei mici, Casa de moda Petite Coco, care a reusit sa transpuna in hainutele create universul copilariei si ceea ce isi imagineaza cei mici in materie de moda, dar si ce isi doresc ei sa fie la aceste varste fragede: vedete, staruri, printese sau printi, cavaleri, personaje imaginare sau de desene animate, eroi. Ne-am dorit ca cei mici sa straluceasca prin creatiile pe care le poarta - hainute in care sa se simta bine..

Imi doresc cat mai multi copii sa se bucure de colectia "Fashion Kids". Apreciez mult ceea ce realizeaza cei de la Petite Coco, dragostea depusa zilnic in crearea de hainute pentru cei mici, atentia desavarsita la detalii si calitatea incontestabila, lucruri care m-au convins sa avem aceasta colaborare.”, a declarat producatorul Tv, Adela Diaconu.

Taguri Haine copii Moda copii

Articole recomandate

Citeste si despre