Cea mai frumoasa amintire pe care o pot avea parintii de la bebelusul lor

/ / Modificat: 2020-10-19
Cea mai frumoasa amintire pe care o pot avea parintii de la bebelusul lor

Momentul in care iti tii prima oara bebelusul in brate este cel mai pretios si cel mai intens din toata viata ta. Si la prima nastere, si la a doua, si la a cincea, nimic nu se compara cu secundele in care puiul acela mic de om iti este adus intaia data la piept! Ii analizezi pentru prima oara manutele si piciorusele, incerci sa identifici pe chipul sau trasaturi care sa iti spuna daca seamana mai bine cu mami sau cu tati si il privesti cu nesat, dorindu-ti parca sa iti gravezi in suflet si pe retina acel prim contact dintre voi.

Fotografiile si filmarile vor fi mereu amintiri de pret si cand copilul va mai creste va veti uita impreuna pe ele si ii vei arata cat era de mic. Ce ai zice, insa, daca l-ai putea face sa simta cat era, de fapt, de mic si de fragil? Acest lucru este posibil cu ajutorul kiturilor de amprenta bebelusi, care iti vor aminti pentru totdeauna adevarata dimensiune a momentului in care ai dat viata unui copil. 

Poti alege un kit rama foto tripla, cu spatii pentru amprenta unei manute si a unui piciorus, intre care vei amplasa o imagine cu bebe din ziua in care ai luat mulajul. O idee inspirata care va aduce bucurie si peste ani este un tablou canvas pentru amprentele bebelusului, realizate cu o vopsea speciala, pe deplin sigura pentru pielea puiului tau. 

Un kit rama foto cu amprente in cerneala este o amintire durabila si care se realizeaza fara pic de murdarie: manuta si piciorusul bebelusului se apasa pur si simplu pe suporturile cu cerneala si se inrameaza, fara ca pielea sa intre vreo secunda in contact cu tusul.

Amintiri pentru o viata de la bebelusul tau 

Cu Pearhead creezi amintiri pentru o viata, cum spune si motto-ul gamei. Fie pentru tine si familia ta, fie pentru persoane carora vrei sa le oferi ceva special, ai la dispozitie produse unice si de calitate care pot marca orice moment pretios: "De la concept si proiectare pana la design si productie, produsele Pearhead sunt menite sa aduca zambete pe fetele tuturor care isi doresc sa pastreze in amintire cele mai frumoase momente din primele luni de viata ale bebelusului"

Kiturile pentru amprente si mulaje sunt mijlocul perfect pentru a crea amintiri perfecte atat pentru familia ta, cat si pentru oameni dragi, care te-au chemat sa le fii alaturi in viata ca nasi sau ca invitati la un botez. 

La K&R Baby gasesti o gama larga de cadouri deosebite, originale pentru orice ocazie speciala, fie nasterea unui copil, fie un moment aniversar. Poti opta si pentru un caiet al bebelusului, care poate fi personalizat cu informatii si fotografii cu momente pretioase din viata oricarui copil. Albumele foto tematice vor fi mereu un cadou pretios, pentru ca, nu-i asa, oricate fotografii pe suport digital am avea, cele la care ne intoarcem cel mai des cu drag sunt tot acelea pe suport de hartie. Kiturile pentru realizarea de ornamente de Craciun cu amprentele bebelusilor vor fi cu siguranta apreciate de orice parinte si chiar si de bunici, iar o gravida care vrea sa pastreze cat mai vie amintirea sarcinii si sa-i arate, peste ani, copilului unde si-a petrecut primele 9 luni ale existentei sale, se va bucura cu siguranta de un kit pentru mulajul in ghips al burticii.

Momentele speciale din viata merita sa fie marcate cum se cuvine, iar cu Pearhead te asiguri ca amprenta lor nu va disparea niciodata!

Articole recomandate

Citeste si despre