Bun venit la Tia – caruciorbebe.ro!

/ / Modificat: 2014-01-06
Bun venit la Tia – caruciorbebe.ro!

TIA caruciorbebe.ro - Suntem un magazin cu articole pentru copii si bebelusi, dar nu orice magazin!  Primul site de vanzari  articole pentru bebelusi care urmareste utilitatea, calitatea si pretul corect - regasite in acelasi produs - si aplicate tuturor articolelor oferite spre vanzare. Motivul... si sloganul nostru: va oferim produse pe  care le-am cumpara si pentru copiii nostri, acesta fiind cel mai inalt criteriu de selectie pe care il cunoastem, ca parinti.

tia-caruciorbebe

Produse oferite spre vanzare: carucioare copii, carucioare 3 in 1, carucioare multifunctionale, patuturi copii, saltele, lenjerii patut bebe, carucioare sport, pompe san, articole gravidute, scaune auto, scaune de masa, sterilizatoare, paturici, trusou si seturi particularizate, produse pentru siguranta bebelusului, articole igiena, articole alimentatie, sezlonguri, balansoare, accesorii mobilier, biciclete, triciclete, masinute, diverse... si de toate pentru bebe si mamica.

Avem colaborari de succes cu cei mai buni producatori din Europa, din domeniul articolelor pentru copii si nou-nascuti, aducem pe piata romaneasca branduri de traditie si prestigiu: suntem importatori unici la multe dintre produse - carucioare, paturi, saltele si lenjerii de paturi - produse in UE  (Kunert, Bebetto, Mikrus, Amy, Duetbaby, Poranek, Adbor, Witpol, Klups, Kacper, Tomi).

Toate produsele marcilor reprezentante de TIA caruciorbebe.ro respecta cele mai stricte norme de securitate si calitate europene U.N.E. EN.

Venim cu drag in intampinarea parintilor cu recomandari, sfaturi si idei utile in alegerea si combinarea produselor pentru bebe, astfel incat produsele alese sa fie confortabile pentru bebelus dar si utile... pentru parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre