Produse pentru siguranta bebelusului in casa

/ / Modificat: 2012-09-06 14:32:30

De cand micutul tau incepe sa faca primii pasi si sa dobandeasca autonomie in miscari, nimic nu ii va sta in cale pentru a explora tot ce e in jurul lui. Siguranta lui in interiorul casei este cea mai mare grija a parintilor, iar pentru aceasta ei trebuie sa "blindeze" casa cu tot felul de articole pentru usi, colturi si alte piese de mobilier speciale care sa il impiedice sa se raneasca in vreun fel.

Monitor pentru bebelus

 baby monitorBaby Monitor Jane - Este un model nou-nout de interfon video pentru monitorizarea bebelusului, cu o raza de actiune mult mai buna fata de aparatele obisnuite:

 • transmisie digitala;

 • functioneaza si cu acumulatori si conectat la sursa de curent electric;

 • are 33 de frecvente;

 • functioneaza si pe intuneric;

 • parintii pot vorbi cu bebe prin intermediul lui;

 • activare vocala;

 • sistem anti-bruiaje etc.

Pret: 1040 Ron

Universultau.ro

Margine-protectie petru aragaz

protectie aragazDupa ce bebelusul implineste 5 luni, acest articol de protectie este extrem de important, aragazul fiind printre cele mai periculoase surse de ranire la bebelusi. El impiedica copilul sa puna manutele pe arzatoare, mai ales atunci cand exista un foc aprins.

Pret: 240 lei

Bebelusultau.ro

Blocaj usa in forma de broscuta

blocaj usaAcest dispozitiv este extrem de eficient si previne accidentarea bebelusului prin prinderea degetelelor atunci cand o usa se inchide brusc. Se monteaza pe marginea usii.

Pret: 10.45 lei

Universultau.ro

Siguranta pentru blocare deschidere usa

blocare usiAi nevoie nu numai de sisteme de blocare a usii la inchidere, ci si de articole speciale care sa impiedice deschiderea ei de catre copil.

Aceasta siguranta se potriveste oricarui tip de usa cu manere sau buton si este usor de instalat si de folosit.

Pret: 25 de lei

Bebelusultau.ro

Kit siguranta copil

kit siguranta bebelusTigex Kit siguranta copil - Acest kit este extrem de eficient si practic deoarece contine mai multe articole necesare protectiei copilului de accidente neplacute in interiorul caminului:

 • 1 siguranta universala;

 • 10 aparatori prize;

 • 4 aparatori colturi;

 • 1 protectie degete.

Pret: 50 de lei

Bebe-shopping.ro

Bara-protectie pentru pat

bara protectie patBara-protectie pentru pat Dream - Este o bariera pentru pat care ofera copilului siguranta copilului atunci cand doarme sau sta in el, impiedicandu-l sa cada.

Este reglabila si rabatabila, are blocare automata si este dotata cu bretele de siguranta pentru fixarea pe baza patului.

Pret: 190 lei

Nichiduta.ro

Sigurante pentru colturi

sigurante colturiColturile sunt extrem de periculoase pentru copil. El se poate lovi la cap, isi poate rani un ochi sau poate provoca tot felul de accidente grave.

Aceste aparatoare sunt in forma patrata si sunt create dintr-un silicon transparent.

Pret: 23 de lei

Bebelusultau.ro

Poarta de siguranta

poarta sigurantaPoarta de siguranta Mobily - Se foloseste la scari, usi, holuri. Are o bariera extensibila cu o deschidere de la 70 la 107 cm si 2 moduri de instalare:

 • retractabil;

 • portita.

Pret: 167 lei

Buburuza.com

Aparatori priza

aparatori prizeAparatorile pentru prize sunt esentiale pentru prevenirea accidentala a prinderii degetelor copilului in priza.

Ele se monteaza cu usurinta in orificiile prizei si se scot cu ajutorul unei cheite speciale. Setul contine 10 bucati.

Pret: 11 lei

Buburuza.com

Taguri Siguranta bebelus Mersul la bebelusi

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre