• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Cryo Save

Cryo-Save va ofera:

Serviciul CryoCord Plus 4 probe

Stocare separata si independenta, initial pentru 20 de ani, in Banca Cryo-Save Belgia a 2 probe de celule stem procesate din sangele cordonului ombilical (contin toate tipurile de celule stem hematopoetice) si 2 probe procesate de tesut din cordonul ombilical (contin toate...

Cryo-Save va ofera:

Serviciul CryoCord Plus 4 probe

Stocare separata si independenta, initial pentru 20 de ani, in Banca Cryo-Save Belgia a 2 probe de celule stem procesate din sangele cordonului ombilical (contin toate tipurile de celule stem hematopoetice) si 2 probe procesate de tesut din cordonul ombilical (contin toate tipurile de celule stem mezenchimale si endoteliale)

Serviciul include: TVA, kitul de recoltare, preluarea probelor, transportul aerian, procesarea, testarea, crioconservarea, taxele de stocare pentru 20 de ani, eliberarea probelor si suportul administrativ pe toata durata contractului.

Stocarea probelor in Banca Cryo-Save:

Stocarea probelor in casete separate este utila deoarece se pot face mai multe tratamente cu celule stem, indiferent de greutate, prin multiplicare celulara.

Stocarea in locatii independente este o masura suplimentara de siguranta.

Costul serviciului: 250 Euro + 3, 6 sau 12 Rate lunare

Servicii gratuite:

Low Count Service – stocarea este gratuita in cazul in care proba de sange este insuficienta (numarul de celule stem CD34 + sunt sub standardul bancii).

Cost Free Family Donation – serviciul este gratuit daca un membru al familiei (frate, sora, parinte) are o afectiune tratabila cu celule stem.

Suport pentru tratament cu celule stem:

Va oferim posibilitatea incheierii unei asigurari in vederea transplantului cu celule stem pentru copil, frati, parinti, in valoare maxima de 200.000 EURO, ce acopera un tratament complet in clinici din Romania si strainatate.

Extraservicii:

Va punem la dispozitie lista completa a extraserviciilor oferite de partenerii nostri nationali si internationali.

20 sau 25 ani;

dupa incheierea contractului, copilul este major si devine proprietarul de drept al probelor, deci poate prelungi periodic contractul cu Cryo-Save;

probele recoltate din Europa de proceseaza si stocheaza in banca Cryo-Save Belgia;

luni - vineri: 09:30- 17:30;

in acelasi interval orar va invitam sa ne vizitati pentru a avea acces personal la cat mai multe informatii;

costul total este de 250 Euro + 3, 6 sau 12 rate lunare si include stocarea pentru 20 de ani, kitul, transportul, testarea, procesarea, crioconservarea, HLA, eliberarea probei, TVA;

Opinii utilizatori

Cryo Save Banca de celule stem
De Simona pe 21 Februarie 2011

Si eu i-am ales tot pe cei de la Cryo Save. Argumentul a fost ca depoziteaza si in Belgia si in Olanda. Pt al doilea bebelus tot pe ei ii voi alege. Locuiesc in Belgia.

Profesionalisti
De Aanaflori pe 26 Noiembrie 2009

Eu m-am trezit in ultima luna ca vreau sa ii recoltez printului meu celule stem. Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost ca, desi stiau ca sunt un client sigur, nu s-au aruncat asupra mea ca vulturii. Mi-au dat toate informatiile cerute atat verbal, dar si pe mail, au livrat kit-ul foarte repede.Am simtit ca sunt profi.

Cryo Save Banca de celule stem
De Raluca R pe 03 Noiembrie 2009

Motivul pentru care i-am ales pe cei de la Cryo e ca vreau sa am probele in Occident si nu in Europa de Est, asa cum au celelalte. Olanda si Belgia, mi se par de departe solutii mai bune decat Lituania, Ungaria, Cipru.

Sunt cei mai buni
De Ioana pe 03 Noiembrie 2009

Si eu am recoltat celule stem cu Cryo-Save, sunt ok!

Cea mai buna alegere
De Hicks pe 03 Noiembrie 2009

Am apelat la serviciile Cryo-Save deoarece am mai multa incredere in bancile occidentale fata de cele est europene. Si am fost foarte incintat de faptul ca depozitarea probei se face in 2 locatii.

Sunt ok
De Seby pe 02 Noiembrie 2009

Ei au un avantaj: depoziteaza in doua tari - astfel copii au doua probe de celule. Eu pentru asta i-am ales.

Am recoltat cu ei
De Andreea pe 02 Noiembrie 2009

Am recoltat celulele stem cu Cryo-Save si sunt foarte multumita. Eu m-am hotarat in ultima clipa sa recoltez si mi-au livrat kit-ul in doar doua zile.

Contact Banca de celule stem Cryo Save

Adresa

Constantin Aricescu, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Dorobanti
Site www.cryo-save.com/ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.