• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Cryo Save

Cryo-Save va ofera:

Serviciul CryoCord Plus 4 probe

Stocare separata si independenta, initial pentru 20 de ani, in Banca Cryo-Save Belgia a 2 probe de celule stem procesate din sangele cordonului ombilical (contin toate tipurile de celule stem hematopoetice) si 2 probe procesate de tesut din cordonul ombilical (contin toate...

Cryo-Save va ofera:

Serviciul CryoCord Plus 4 probe

Stocare separata si independenta, initial pentru 20 de ani, in Banca Cryo-Save Belgia a 2 probe de celule stem procesate din sangele cordonului ombilical (contin toate tipurile de celule stem hematopoetice) si 2 probe procesate de tesut din cordonul ombilical (contin toate tipurile de celule stem mezenchimale si endoteliale)

Serviciul include: TVA, kitul de recoltare, preluarea probelor, transportul aerian, procesarea, testarea, crioconservarea, taxele de stocare pentru 20 de ani, eliberarea probelor si suportul administrativ pe toata durata contractului.

Stocarea probelor in Banca Cryo-Save:

Stocarea probelor in casete separate este utila deoarece se pot face mai multe tratamente cu celule stem, indiferent de greutate, prin multiplicare celulara.

Stocarea in locatii independente este o masura suplimentara de siguranta.

Costul serviciului: 250 Euro + 3, 6 sau 12 Rate lunare

Servicii gratuite:

Low Count Service – stocarea este gratuita in cazul in care proba de sange este insuficienta (numarul de celule stem CD34 + sunt sub standardul bancii).

Cost Free Family Donation – serviciul este gratuit daca un membru al familiei (frate, sora, parinte) are o afectiune tratabila cu celule stem.

Suport pentru tratament cu celule stem:

Va oferim posibilitatea incheierii unei asigurari in vederea transplantului cu celule stem pentru copil, frati, parinti, in valoare maxima de 200.000 EURO, ce acopera un tratament complet in clinici din Romania si strainatate.

Extraservicii:

Va punem la dispozitie lista completa a extraserviciilor oferite de partenerii nostri nationali si internationali.

20 sau 25 ani;

dupa incheierea contractului, copilul este major si devine proprietarul de drept al probelor, deci poate prelungi periodic contractul cu Cryo-Save;

probele recoltate din Europa de proceseaza si stocheaza in banca Cryo-Save Belgia;

luni - vineri: 09:30- 17:30;

in acelasi interval orar va invitam sa ne vizitati pentru a avea acces personal la cat mai multe informatii;

costul total este de 250 Euro + 3, 6 sau 12 rate lunare si include stocarea pentru 20 de ani, kitul, transportul, testarea, procesarea, crioconservarea, HLA, eliberarea probei, TVA;

Opinii utilizatori

Stare contract cryo save
De Claudia si Iosif pe 03 Decembrie 2019

Bună mămici, de curând am primit informare pe mail din partea unei noi companii famicord.eu care a preluat aproape toate depozitele de celule stem din partea Cryo Save fabrică cu care noi am colaborat din 2016. Din păcate situatia este atât de neclară pentru noi...Voi cum ati procedat mai departe? De mentionat ca am completat formularele, am dat mail însă fără răspuns din partea acestora. Am rugămintea ca orice idee cât de mică sa o împărtășiti cu noi. Va mulțumesc, sărbători cu bine!

Sediu Romania inchis
De Camelia pe 16 Februarie 2018

Buna ziua, ați primit vreun răspuns de la Cryo Save? Si noi am recoltat cu ei in 2015, nu știam că s-a închis în România. Acum mă îngrijorează situația celulelor. Am transmis email către ei. Aștept un răspuns.

Aștept feedback de la alti părinți.
Mulțumesc

Informatii
De Voicu Gabriela Maria pe 17 Ianuarie 2018

Buna ziua, ma numesc Voicu Gabriela Maria, am avut recoltare de celule stem in urma cu aproape 10 ani, numărul de certificat este 80378-1 și 80378-2 as vrea sa știu un numar de contact sau in ce situație sunt.
Persoana care sa ocupat de dosar a fost Elena Stoean, am numărul de telefon însă nu mai este valabil, telefoanele ce sunt pe cartea de vizita nu mai sunt valabile și numerele de contact de pe site nu pot fi apelate, as dorii sa vorbesc cu cineva, mulțumesc frumos.
Telefonul meu este 0727886223 aștept sa fiu contactata de cineva.
Mulțumesc frumos, o zi buna.

Lipsa de profesionalism si informare
De Alina pe 30 August 2017

Buna seara, mamici!
Ma aflu si eu in aceeasi situatie. Am recoltat cu ajutorul Cryo Save la ambii copii. La prima recoltare nu a fost nici o problema, au fost foarte prompti si profii, insa acum se pare ca am avut surprize. De cateva luni ma tot chinui sa iau legatura cu doamna care ne-a facut contractul, dar nu ne raspunde la telefon. Voi ce ati facut in situatia asta?

Sediul din România e închis
De Cristina pe 24 Martie 2017

Am trimis un email Cryo-Save.com, site-ului mamă și am primit următorul răspuns:

Dear Mrs. x,
We thank you very much for your email
We’d like to inform you that we have currently stopped the cooperation with our local partner in Romania and unfortunately we cannot provide our services at this moment.
We wish you all the best
Despina Vardakastani

recoltare cryo save-sediul Romania-inchis
De Anastasia pe 14 Martie 2017

Buna ziua, mamici. Ma puteti ajuta cu un numar de telefon, noi am recoltat cu cryo save acum , aproape 2 ani..problema este, ca se aude din piata, sediul din Romania s-ar fi inchis...toate numerele de telefon care le am eu, sunt inchise.
Daca mai este o mamica in aceeasi situatie ca si mine...ce ati facut? cum ati luat legatura cu ei? Nu-mi raspund nici la e-mail....
Voiam sa stiu ce se intampla, daca doamne fereste, am nevoie de acele celule...pe cine contactez...in contract am un numar al CEO-lui, Federic Amar..dar, din pacate este inchis.....
Am platit o groaza de bani si nu stiu nimic de ei....

Escrocii !!!!
De Anastasia pe 28 Februarie 2017

Și la noi suntem in aceeași situație ca Adina . Trebuie sa luam măsuri pentru ca astfel de înșelătorie sa nu rămână nepedepsita . Era o ocazie unica in viața pentru a recolta celule Stem din corodonul ombilical și noi am crezut in echipa Cryo-save ca apoi sa nu ne mai răspundă la telefon .

Experienta
De Mirela pe 28 Februarie 2017

Draga Adina, daca vezi aceasta postare, te rog sa ma contactezi. Experiența noastră cred ca e similară. Detalii contact manescumirela@yahoo.com

Foarte dezamagiti, lipsa de profesionalism
De Adina pe 05 Ianuarie 2017

Experienta noastra in ceea ce priveste Cryo Save, a fost una cat se poate de dezamagitoare.
Am decis sa optam pentru Cryo Save dupa o investigare minutioasa a pietei bancilor de stocare a celulelor stem, aceasta fiind una dintre cele mai vechi banci pe piata si astfel, am ales in baza experientei bancii, care era -pentru noi, in calitate de viitori parinti - si un indiciu cu privire la siguranta preluarii, transportului si procesarii probelor.
Nemultumirea noastra, mai bine zis - profunda noastra dezamagire si mahnire -, se datoreaza faptului ca in prezent, la aproape 3 luni de la nastere, nu am primit o informare asupra rezultatelor probelor prelevate. Suntem socati de atitudinea neprofesionala a reprezentantilor bancii. Ni s-a spus doar ca se efectueaza teste suplimentare care dureaza 8 saptamani insa nici acest termen nu s-a respectat, iar reprezentantii din Romania nu sunt dispusi sa ajute la solutionarea problemei.
In prezent, incercam sa mutam probele prelevate la o alta banca de celule stem.

Nu recomand Cryo Save, nu veti avea certitudinea stocarii celulelor si va veti lovi de lipsa de cooperare si ajutor din partea reprezentantilor din Romania.

Recomand Cryo Save
De Gabriela Aron pe 25 Septembrie 2013

Si eu am ales Cryo Save dupa ce o prietena de a mea cu probleme serioase de sanatate a fost acceptata de cei de la banca in programul de stocare gratuita. Chiar mi-au dovedit ca sunt seriosi si fac ceea ce spun.

Contact Banca de celule stem Cryo Save

Adresa

Constantin Aricescu, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Dorobanti
Site www.cryo-save.com/ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.