• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca daneza de recoltare celule stem Stem Sure

Decizia de a recolta celulele stem pentru a asigura viitorul copilului tau este foarte importanta!

Decizia privind ce Companie de profil vei alege pentru aceasta este cel putin la fel de importanta!

Credem cu tarie ca Stem Sure este "top of the list" in ceea ce priveste alegerea unei Companii de recoltare si stocare a...

Decizia de a recolta celulele stem pentru a asigura viitorul copilului tau este foarte importanta!

Decizia privind ce Companie de profil vei alege pentru aceasta este cel putin la fel de importanta!

Credem cu tarie ca Stem Sure este "top of the list" in ceea ce priveste alegerea unei Companii de recoltare si stocare a celulelor stem din cordonul ombilical.

Pentru a clarifica acest punct de vedere, iti prezentam mai jos un numar de caracteristici unice ale Stem Sure pe care marea majoritate a Companiilor din Sud-Estul Europei, le pot oferi doar disparat.

Stem Sure este singura Companie din Romania care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen de maxim 7 zile lucratoare!

Stii de ce este atat de important? Afla mai jos:

Pentru ca doar astfel ai dovada ca proba de sange placentar a copilului tau a fost procesata si stocata inainte ca celulele stem sa se degradeze!

In cazul Stem Sure, exista situatii in care rezultatele probelor procesate sunt comunicate parintilor in termen de 29 de ore de la nasterea copilului. Procesarea in termen de maximum 48 de ore surprinde proba de sange placentar in perioada in care celulele stem inca se divid. Putem astfel spune ca la momentul procesarii avem sansa de a izola un numar de celule stem mai mare decat cel din recipientul de recoltare la cateva momente de la recoltarea la nastere a sangelui din cordonul ombilical si placenta!

De asemenea, Stem Sure utilizeaza cel mai nou protocol de procesare a probei de sange placentar si anume separarea celulelor stem din proba de sange si stocarea acestora intr-un recipient de 25 ml, compartimentat asimetric, respectiv 20 ml plus 5 ml, astfel incat proba de celule stem poate fi utilizata de 2 ori in functie de cantitatea de celule stem solicitate pentru tratament, ce poate fi mai mica de 25 ml, evitandu-se astfel risipirea unei a doua sanse.

In plus, in Banca, protocolul de procesare a celulelor stem presupune separarea integral manuala, nefiind folosita metoda de flaucitometrie, eliminind astfel marja de eroare a aparaturii si garantind neinterventia suplimentara de nici un fel a vre-unei substante chimice asupra celulelor stem, acestea aflindu-se printre prioritatile Agentiei Daneze a Transplantului.

Aceste caracteristici ar trebui sa fie suficiente pentru a te decide in privinda alegerii Stem Sure drept Compania pe care sa o insarcinezi cu procesarea si stocarea celulelor stem ale copilului tau!

stocarea celulelor stem se face pe viata;
contractul initial are valabilitate de 18 ani pana la atingerea varstei de majorat a copilului dupa care acesta se prelungeste nelimitat

proba de sange placentar este integral procesata si stocata in Copenhaga, Danemarca in Banca de celule stem a Companiei-mama StemCare, reprezentata in Romania de catre Stem Sure Solutions

luni - vineri: 09:00 - 18:00

costul total pentru recoltare, transport, calificare si prelucrare este de 850 Euro;
la aceasta suma nu se adauga Tva!

ai la dispozitie 3 variante de plata:
varianta 1:
- 55 Euro la primirea trusei de recoltare;
- 795 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare;

varianta 2:
- 300 Euro la primirea trusei de recoltare (cu o luna inainte de data estimata a nasterii);
- 300 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 2 saptamani de la nastere);
- 250 Euro in 5 saptamani de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 6 saptamani de la nastere);

varianta 3:
- 300 Euro la primirea trusei de recoltare (cu 2 luni inainte de data estimata a nasterii);
- 300 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 2 saptamani de la nastere);
- 250 Euro in 9 saptamani de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 10 saptamani de la nastere);
sumele de mai sus nu sunt purtatoare de Tva;

stocare:
costul anual pentru stocare este de 70 Euro + Tva, pentru care exista 2 variante de plata:

varianta 1 :
- cate 70 EURO pe an, la care se adauga Tva, timp de 18 ani;

varianta 2:
- cost total pentru achitarea integrala: 830 Euro la care se adauga Tva, corespunzator costului serviciilor de stocare in conditii de criogenie pentru 18 ani;

astfel beneficiati de un discount total de 511 Euro; toata suma va fi platita pe baza facturii emise in 7 zile de la emiterea certificatului ce atesta stocarea transplantului in conditii de criogenie;

contractul de stocare se semneaza pe o perioada de 18 ani, deoarece dupa aceasta perioada copilul tau va deveni major si doar el va putea decide ce va face in continuare cu propriile celule stem;

bineinteles ca va avea posibilitatea sa semneze un alt contract de stocare in nume propriu cu compania noastra, acest aspect fiind prevazut in contractul de stocare cu parintii;

important - in situatia, foarte putin probabila, in care proba de sange placentar a copilului tau nu se califica pentru a fi stocata, din motive ce tin de actul medical al recoltarii, transportarii sau procesarii, orice obligatii financiare asumate prin contract devin nule si orice sume avansate se returneaza integral.

Opinii utilizatori

Stem Sure
De Irina Albu pe 12 Iunie 2013

Am nascut in Septembrie 2010 o minunatie de fetita! Pentru recoltare celule stem am incheiat contract cu Stem Sure.

Bogdan Ivanescu, Aura Vanatoru si ceilalti colegi sunt super profesionisti.
Ii recomand tuturor viitorilor parinti cu cea mai mare incredere. Pe langa promptitudine ne-au oferit raspunsuri la toate intrebarile noastre, au fost deschisi si am beneficiat si de o modalitate de plata convenabila noua.

Doar cuvinte de lauda, niciun repros, niciun regret. Atunci cand aveti dubii in privinta recoltarii, ganditi-va doar ca este un lucru care va folosi sanatatii copilului si restului familiei.

La urmatorul bebel, tot cu ei voi semna.

O sansa la viata
De Ligia pe 01 Martie 2012

Am apelat la servicile lor anul trecut la recomdarea unei prietene si nu regret absolut deloc. Au fost extrem de prompti mai ales ca aveam o sarcina cu probleme si nu m-am putu deplasa pana la sediul lor. Calitatea si seriozitatea sistemului medical danez si-a pus amprenta si asupra lor si vreau sa-i felicit inca o data pe aceasta cale pentru activitatea deosebita pe care o desfasoara si vreau sa-i recomand cu cea mai mare caldura tuturor parintilor care pun siguranta copilului lor pe primul plan .

Stem Sure Banca Daneza de recoltare celule stem
De Adina pe 19 August 2011

Am nascut acum un an si jumatate, si pentru recoltarea celulelor stem am apelat la ei dupa ce am citit informatii despre toate bancile existente la acel moment. Nu am regretat nicio secunda alegerea facuta si ii recomand cu caldura.

Seriozitate
De Simina pe 09 August 2011

Am fost placut surprinsa de seriozitatea lor din primul moment. Multumesc.

Super
De Iuliana pe 25 Iulie 2011

Sunt super ok.

Recoltare celule stem
De IOANA pe 25 Iulie 2011

Mai am 2 saptamani si nasc. Am citit despre foarte multe Banci de recoltare celule stem si am incheiat cu cei de la STEM SURE contractul de recoltare de celule stem pentru ca mi s-au parut cei mai viabili. Avand in vedere ca sunt mama singura mi-au oferit o varianta de plata foarte convenabila pentru mine.

Stem Sure Banca Daneza de recoltare celule stem
De Alina pe 12 Noiembrie 2010

E prima data cand aud asa ceva. Poti sa ne dai mai multe informatii?

Pentru Elena
De Adinutze pe 28 Septembrie 2010

De ce zici asta? Ajuta-ne cu informatii, te rog!

Stem Sure Banca Daneza de recoltare celule stem
De Flavia barbu pe 24 Septembrie 2010

Sunt super corecti.

Stem Sure Banca Daneza de recoltare celule stem
De Popescu luciana pe 24 Septembrie 2010

Suntem foarte incantati de colaborarea cu Stemsure.

Contact Banca daneza de recoltare celule stem Stem Sure

Adresa

Vulturilor, 93A, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bldv. Unirea, zona Zepter
Site www.stemsure.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.