• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca daneza de recoltare celule stem Stem Sure

Decizia de a recolta celulele stem pentru a asigura viitorul copilului tau este foarte importanta!

Decizia privind ce Companie de profil vei alege pentru aceasta este cel putin la fel de importanta!

Credem cu tarie ca Stem Sure este "top of the list" in ceea ce priveste alegerea unei Companii de recoltare si stocare a...

Decizia de a recolta celulele stem pentru a asigura viitorul copilului tau este foarte importanta!

Decizia privind ce Companie de profil vei alege pentru aceasta este cel putin la fel de importanta!

Credem cu tarie ca Stem Sure este "top of the list" in ceea ce priveste alegerea unei Companii de recoltare si stocare a celulelor stem din cordonul ombilical.

Pentru a clarifica acest punct de vedere, iti prezentam mai jos un numar de caracteristici unice ale Stem Sure pe care marea majoritate a Companiilor din Sud-Estul Europei, le pot oferi doar disparat.

Stem Sure este singura Companie din Romania care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen de maxim 7 zile lucratoare!

Stii de ce este atat de important? Afla mai jos:

Pentru ca doar astfel ai dovada ca proba de sange placentar a copilului tau a fost procesata si stocata inainte ca celulele stem sa se degradeze!

In cazul Stem Sure, exista situatii in care rezultatele probelor procesate sunt comunicate parintilor in termen de 29 de ore de la nasterea copilului. Procesarea in termen de maximum 48 de ore surprinde proba de sange placentar in perioada in care celulele stem inca se divid. Putem astfel spune ca la momentul procesarii avem sansa de a izola un numar de celule stem mai mare decat cel din recipientul de recoltare la cateva momente de la recoltarea la nastere a sangelui din cordonul ombilical si placenta!

De asemenea, Stem Sure utilizeaza cel mai nou protocol de procesare a probei de sange placentar si anume separarea celulelor stem din proba de sange si stocarea acestora intr-un recipient de 25 ml, compartimentat asimetric, respectiv 20 ml plus 5 ml, astfel incat proba de celule stem poate fi utilizata de 2 ori in functie de cantitatea de celule stem solicitate pentru tratament, ce poate fi mai mica de 25 ml, evitandu-se astfel risipirea unei a doua sanse.

In plus, in Banca, protocolul de procesare a celulelor stem presupune separarea integral manuala, nefiind folosita metoda de flaucitometrie, eliminind astfel marja de eroare a aparaturii si garantind neinterventia suplimentara de nici un fel a vre-unei substante chimice asupra celulelor stem, acestea aflindu-se printre prioritatile Agentiei Daneze a Transplantului.

Aceste caracteristici ar trebui sa fie suficiente pentru a te decide in privinda alegerii Stem Sure drept Compania pe care sa o insarcinezi cu procesarea si stocarea celulelor stem ale copilului tau!

stocarea celulelor stem se face pe viata;
contractul initial are valabilitate de 18 ani pana la atingerea varstei de majorat a copilului dupa care acesta se prelungeste nelimitat

proba de sange placentar este integral procesata si stocata in Copenhaga, Danemarca in Banca de celule stem a Companiei-mama StemCare, reprezentata in Romania de catre Stem Sure Solutions

luni - vineri: 09:00 - 18:00

costul total pentru recoltare, transport, calificare si prelucrare este de 850 Euro;
la aceasta suma nu se adauga Tva!

ai la dispozitie 3 variante de plata:
varianta 1:
- 55 Euro la primirea trusei de recoltare;
- 795 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare;

varianta 2:
- 300 Euro la primirea trusei de recoltare (cu o luna inainte de data estimata a nasterii);
- 300 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 2 saptamani de la nastere);
- 250 Euro in 5 saptamani de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 6 saptamani de la nastere);

varianta 3:
- 300 Euro la primirea trusei de recoltare (cu 2 luni inainte de data estimata a nasterii);
- 300 Euro la o saptamana de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 2 saptamani de la nastere);
- 250 Euro in 9 saptamani de la primirea certificatului de stocare (aproximativ 10 saptamani de la nastere);
sumele de mai sus nu sunt purtatoare de Tva;

stocare:
costul anual pentru stocare este de 70 Euro + Tva, pentru care exista 2 variante de plata:

varianta 1 :
- cate 70 EURO pe an, la care se adauga Tva, timp de 18 ani;

varianta 2:
- cost total pentru achitarea integrala: 830 Euro la care se adauga Tva, corespunzator costului serviciilor de stocare in conditii de criogenie pentru 18 ani;

astfel beneficiati de un discount total de 511 Euro; toata suma va fi platita pe baza facturii emise in 7 zile de la emiterea certificatului ce atesta stocarea transplantului in conditii de criogenie;

contractul de stocare se semneaza pe o perioada de 18 ani, deoarece dupa aceasta perioada copilul tau va deveni major si doar el va putea decide ce va face in continuare cu propriile celule stem;

bineinteles ca va avea posibilitatea sa semneze un alt contract de stocare in nume propriu cu compania noastra, acest aspect fiind prevazut in contractul de stocare cu parintii;

important - in situatia, foarte putin probabila, in care proba de sange placentar a copilului tau nu se califica pentru a fi stocata, din motive ce tin de actul medical al recoltarii, transportarii sau procesarii, orice obligatii financiare asumate prin contract devin nule si orice sume avansate se returneaza integral.

Opinii utilizatori

Nu va lasati pacaliti !!!
De Iulian pe 13 Iulie 2016

Desi la semnare contract au specificat despre o corectie de 4%, nimeni nu a explicat ca se aplica an de an, la rata din anul N-1. Practic, dupa 10 ani rata se dubleaza si apoi se tripleaza !!!
Evitati aceasta firma !!!

teapa !
De Gigi pe 13 Iulie 2016

Exista o cresterea progresiva a ratei anuale cu 4%, ajungand astfel in anul 18 la sume exorbitante. Aveti grija ce semnati!!! SUNT DOAR NISTE TEPARI !!!

contract inselator, aveti grija ce semnati
De Ionela pe 12 Iulie 2016

Contractul cu Stem Sure nu stipuleaza cresterea progresiva a ratei anuale cu 4%, ajungand astfel in anul 18 la sume exorbitante. Suntem dezamagiti:(
Aveti grija ce semnati!!!

Recomand Stem Sure
De Alina Marciuc pe 24 Aprilie 2016

Eu am ales pentru ambii copii sa recoltez cu Stem Sure si sunt foarte multumita de alegerea facuta. M-am interesat foarte mult legat de acest subiect, am citit cu atentie contractele bancilor de celule stem si Stem Sure sunt de departe cei mai siguri si profesionisi.
Mie mi s-a zis de la inceput de indexarea de 4% fara sa intreb eu. Am apreciat asta si chiar daca n-ar fi fost asa, 30 de lei pe an in plus nu m-ar fi determinat sa aleg o alta banca mai putin sigura. Nimic nu e prea mult pentru copiii mei. :)

Cea mai serioasa banca de celule stem. Recomand cu incredere!
De Adriana Lazar pe 14 Ianuarie 2016

Acum 3 ani de zile am decis sa alegem Stem Sure pentru fetita noastra.
Sunt foarte incantata de alegerea facuta atat pentru ca vorbim despre o tara serioasa cat si pentru ca au fost singurii care au fost transparenti si corecti cu informatiile pe care ni le-au dat adica ce si cat pot face celulele stem, fara sa ne promita marea cu sarea.
Am mai ales Stem Sure si pentru indexarea de 4% anual pe care o au pentru ca sunt singura firma dintre absolut toate pe care le-am verificat care se preocupa pentru viitor - peste 10 ani suma anuala fixa pe care o platesti la alte banci nu o sa mai aiba aceeasi valoare, nu?
Pentru ca banul se devalorizeaza, vine inflatia, toate preturile cresc. Si atunci, de fapt, aceeasi suma de acum o sa insemne mai putin peste 10, 15 sau 18 ani.
Sa vedem atunci cate firme vor mai ramane in picioare pentru ca nu au avut grija sa asigure serviciile pentru clienti si pentru mai incolo si s-au bucurat la banul imediat.
Eu sunt mandra ca am ales banca aceasta si din motivul asta si imi felicit toate prietenele care au inteles aceasta si au mers pe mana mea.
Va multumesc Stem Sure si sa faceti treaba buna pe care o faceti pentru ca deja incepe sa se vada in piata cine este serios si de incredere si cine nu!
Adriana Lazar - mamica Luizei

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!
De Andreea pe 12 Ianuarie 2016

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la adresa de e-mail: onlineprojectro@yahoo.com

contract inselator
De Cristi Iorga pe 09 Decembrie 2015

M-am lovit de problema decrisa de Carla mai jos, e un articol inselator pe baza caruia in realitate ei cresc suma in EUR cu 4% in fiecare an, asa ca spre finalul perioadei aproape se dubleaza. In al doilea an am facut scandal si cu greu am reusit sa negociez la doar 2% crestere, asta dupa reactii foarte urate din partea lor, inclusiv ca daca nu platesc in perioada in care negociam imi puteau distruge probele. Nu doar ca nu recomand, o sa fac cunoscuta practica asta oricand voi avea ocazia.

Mai mult agent de vanzari decat banca de celule stem
De Sandu pe 23 Martie 2015

Practic firma e un agent de vanzari pentru o banca din Danemarca. Nimic rau in asta, insa din nou cifrele contabile nu arata o companie solida. Spre deosebire de Biogenis si Cord Blood are ceva capitaluri proprii, insa in ultimii ani firma a avut o cadere continua si ramane totusi intrebarea cum poate sa garanteze ceva o firma cu un singur angajat cu sediul social intr-un bloc comunist de langa cimitirul Izvorul Nou sa ofere astfel de servicii hi-tech? Romania ramane o tara mereu surprinzatoare...

Banca serioasa
De Felicia Tirnoveanu pe 31 Iulie 2014

Scriu aici pentru ca vreau sa deschid si altora ochii asupra a ceea ce spun bancile de celule stem. Mi s-a spus de la diverse banci ca pot face orice imi imaginez cu celulele stem dupa ce le stocheaza.
Stem Sure au fost singurii care mi-au spus care sunt limitele si care sunt beneficiile reale, de azi, ale celulor stem. Asa ca am decis sa recoltam cu ei. O sa nastem in septembrie si o sa va scriu cum a fost cu recoltarea.
Mare atentie la ce va promit unele banci de celule stem. Vedeti ca poate mai putin inseamna mai mult.
Va imbratisez pe toate!

Stem Sure Banca Daneza de recoltare celule stem
De Carla pe 01 Noiembrie 2013

Buna ziua,

aceeasi parere buna am avut-o si eu pana cand s-au emis urmatorele facturi pentru stocare. art 8 din contract are o clauza subtila prin care se poate mari pretul de stocare: "In cazul optiunii pentru aceasta varianta (plata anuala a cate 85 Euro + TVA), STEM SURE SOLUTIONS va avea dreptul sa creasca pretul serviciilor de stocare in conditii de criogenie pentru fiecare an calendaristic i) corespunzator cu cresterea pe aceeasi perioada a Indicelui de Pret Net armonizat UE - vezi de exemplu Institutul de Statistica Danemarca, www.sdt.dk sau ii) cu maxim 4% pe an. Pentru varianta i) modificarile se fac prin cresterea procentuala a Indicelui de Pret Net din luna octombrie a unui an in luna octombrie a urmatorului an. (...)

In oricare din situatiile de mai sus, STEM SURE SOLUTIONS nu va putea creste pretul serviciilor de stocare cu mai mult de 4% pe an. ". si au marit cu maximul de 4%, la un calcu simplu in loc de 1530 eur (cat costa stocarea pe 18 ani) se ajunge la ~2200 eur. Deci, atentie, nu acceptati clauza.

Contact Banca daneza de recoltare celule stem Stem Sure

Adresa

Vulturilor, 93A, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bldv. Unirea, zona Zepter
Site www.stemsure.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.