BACK TO SCHOOL! Invata in siguranta, cu Hygienium Kids in ghiozdan

/ / Modificat: 2020-09-08
BACK TO SCHOOL! Invata in siguranta, cu Hygienium Kids in ghiozdan

Inceperea scolii in pandemie reprezinta un motiv de ingrijorare pentru cei mai multi parinti. Vor reusi copiii sa respecte regulile de igiena menite sa tina la distanta coronavirusul, dar si alte virusuri si bacterii rautacioase? Va fi scoala un mediu cu adevarat sigur pentru copiii nostri?

Copiii trebuie sa deprinda de mici obiceiuri de igiena care sa ii ajute sa ramana sanatosi. Este rolul parintilor sa le explice cum functioneaza virusurile si bacteriile, cat rau le pot face, cum ii pot tine departe de colegi si de prieteni daca nu respecta normele de igiena.

Pandemia COVID-19 a inchis deja scolile cu trei luni mai devreme in anul scolar precedent, iar pe 14 septembrie cei mici revin la cursuri in conditii care, din pacate, ridica multe semne de intrebare.

Singura certitudine este ca educatia este absolut necesara pentru copii, in egala masura cu socializarea de care au parte la scoala. Si una, si cealalta, trebuie sa se desfasoare, insa, in conditii de deplina siguranta. Gama Hygienium Kids vine cu produse care pot transforma igiena intr-o joaca pe care copiii o vor indragi. 

Sub sloganul "Joaca-te curat! De mic inveti sa fii mare!", cei mici vor invata ca igienizarea este extrem de importanta si pentru ei, si pentru prietenii lor, si pentru familie.

Alaturi de o gasca mare de unicorni si emoji, igiena mainilor, igienizarea obiectelor pe care le folosesc zilnic la scoala si chiar si masurile de protectie de tip bariera te pot ajuta sa creezi momente haioase si memorabile; in plus, rutina atat de necesara privind igiena se poate forma intr-un mod mult mai placut.

Igiena poate fi o joaca de copii

Vizierele vesele si colorate nu vor parea deloc incomode, iar copilul se poate simti ca un supererou sau ca un cercetator aflat in lupta cu virusurile si bacteriile, iar invatarea nevoii de responsabilitate se poate transorma intr-o joaca de copii.

Kit-ul Hygienium Kids este solutia ideala de protejare a copiilor atat la scoala sau la gradinita, cat si in timpul liber sau acasa.

Cu ajutorul servetelelor umede si al gelurilor antibacteriene, impachetate intr-un design vesele si cu arome "delicioase" de citrice sau bubble gum, intoarcerea copiilor la scoala va putea sa para o aventura in care scopul final este ca, la finalul zilei, toata lumea sa fie sanatoasa.

Gelurile igienizante din gama Hygienium Kids au o formula special conceputa pentru cei mici, cu alcool 50%, care ii apara de virusuri si bacterii, dar si cu ingrediente care sa le protejeze manutele delicate, si cu un parfum placut si atractiv.

Puneti in ghiozdanul copiilor, pe langa carti, caiete si pachetel, si produsele de igiena care ii vor ajuta sa invete in siguranta. Explicati-le ca folosirea lor este foarte importanta pentru ca viata sa poata reveni la normalitatea pe care si ei si-o doresc, chiar si in zilele in care poate nu au chef de mers la scoala sau de teme.

Curatenia mainilor este mai importanta ca niciodata in aceasta perioada si este un obicei care, odata deprins, le va fi de folos intreaga viata.

Articole recomandate

Citeste si despre