Somn pranz bebelusi

Ora de culcare a bebelusului si influenta ei asupra somnului

Ora de culcare a bebelusului si influenta ei asupra somnului Ora de culcare a bebelusului influenteaza somnul de peste noapte al acestuia. Desi ai putea crede ca daca il culci mai tarziu si il lasi sa consume energie pana tarziu in noapte, va dormi ca un pruncusor, acest lucru nu este adevarat. Pediatrii sustin ca exista o ora potrivita pentru culcarea bebelusului care il ajuta sa aiba un somn odihnitor peste noapte! Care este ora potrivita pentru culcarea bebelusului? Fiecare bebelus are un ritm biologic propriu. Nu pot fi culcati toti la aceeasi ora. Insa pediatrii sustin ca cea mai potrivita ora de culcare pentru seara, care ii asigura un somn odihnitor, este undeva intre 18:30 si 19:00, nu mai tarziu de 20:00. Specialistii sustin ca incepand...

Refuzul bebelusului de a dormi la pranz

Refuzul bebelusului de a dormi la pranz Bebelusul tau poate refuza sa doarma la pranz dintr-o multime de cauze. Nu toate sunt periculoase sau legate de sanatatea lui. Pe cat de important este somnul de pranz in cresterea micutului, pe atat de greu incepe sa fie de adormit atunci cand creste, iar curiozitatea si nevoia de a explora lucrurile din jur domina nevoia de somn.

Din ce cauza bebelusul poate refuza somnul de dupa-amiaza?

Multi parinti intra in panica atunci cand observa ca bebelusul da semne de oboseala si somn, dar nu are de gand sa adoarma nici in ruptul capului. Cauzele pentru care se intampla acest lucru sunt foarte multe si variaza pe masura ce bebelusul creste.

Colicile pot fi un motiv...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul