Sarcina anembrionara

Sarcina anembrionara

In cat timp se formeaza embrionul?

La 4 saptamani este normal sa nu se vada embrionul. Exista o limita de rezolutie ecografica (= cea mai mica distanta intre doua puncte care se vad separat), care este in jur de 3 milimetri. Repetati ecografia peste cel putin 2 saptamani: atunci embrionul ar trebui sa se vada ca un mic disc in interiorul sacului ovular. Deci trebuie sa nu va impacientati, ci vorba lui Trahanache: sa avem putintica rabdare.
 
...

Alte articole despre:  embrioni sarcina

Sarcina cu ou clar. Ce trebuie sa stii

Sarcina cu ou clar. Ce trebuie sa stii Sarcina cu ou clar presupune prezenta unui sac gestational gol si apare atunci cand un ovul fertilizat, din cauza unor defecte cromozomiale, dezvolta o placenta si o membrana, dar nu si un embrion. Practic, organismul femeii manifesta toate semnele unei sarcini, insa este vorba despre o sarcina fara embrion sau, asa cum o mai numesc medicii, o sarcina falsa. Din momentul fecundarii ovulului, celulele isi incep diviziunea. O parte dintre ele formeaza fatul, in vreme ce cealalta parte formeaza placenta si membranele. Celulele care formeaza fatul pot prezenta anumite anomalii, astfel ca diviziunea are loc dupa scheme gresite. Embrionul nu se formeaza, in schimb, membranele si placenta...

Alte articole despre:  sarcina ou clar sarcina falsa


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul