Sanatate copil

Medicamentele nu sunt bomboane - o campanie de responsabilitate sociala

Medicamentele nu sunt bomboane - o campanie de responsabilitate sociala Peste 60% dintre parinti dau medicamente copiilor fara recomandarea medicului, s-a constatat in urma unui studiu efectuat in luna martie de Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM). Care sunt rezultatele studiului privind automedicatia? Studiul releva comportamentul parintilor legat de automedicatie, cand vine vorba despre copiii lor, si are in vedere cele mai frecvente boli pentru care se dau medicamente copiilor fara sfatul medicului, tipurile de medicamente cel mai des administrate de catre parinti sau cele mai invocate motive pentru care parintii ajung la acest gest.  Studiul face parte din campania de responsabilitate sociala...

Otravirea accidentala a copilului in casa. Masuri de siguranta

Otravirea accidentala a copilului in casa. Masuri de siguranta Otravirea accidentala a copilului in casa este unul dintre pericolele majore care il pandesc atunci cand nu sunt luate masurile de siguranta pentru protectia lui. Printre altele, cel mic descopera lumea si mediul inconjurator bagand in gurita diverse lucruri. Daca nu vrei sa pui sanatatea si viata copilului in pericol, asigura-te ca este in siguranta!

Specialistii sustin ca cei mai expusi acestui pericol sunt copiii sub 6 ani. Multi dintre acestia ajung victime ale otravirii accidentale cauzate de inghitirea detergentilor si a altor produse toxice.

Ce produse din casa sunt periculoase?

Una dintre metodele de protejare a copilului de astfel de accidente...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul