Implicare partener sarcina

Implicarea partenerului in perioada sarcinii

Implicarea partenerului in perioada sarcinii Sarcina nu este o experienta cu care trebuie sa te confrunti singura sau de care sa te bucuri doar tu. Poate ca esti cea care poarta bebelusul in pantece 9 luni, insa nu singura care trebuie sa fie partasa la aceasta aventura. Implica-ti partenerul in tot ce inseamna sarcina ta! Pana la urma el este cel care trebuie sa suporte toanele tale, schimbarile de dispozitie, furtunile hormonale pe care le aduce sarcina, poftele si alte probleme cu care sa te confrunti. Poti spune ca este mana ta dreapta si umarul pe care poti sa plangi. Probabil ca el va fi cel care va spala, va gati si va face cumparaturile ori va plati facturile in marea parte a sarcinii. Insa da-ti seama ca nu este bun...

Rolul tatalui in sarcina

Rolul tatalui in sarcina De cand incep sa fiu tata? Oare sarcina este doar a femeii? Ce rol am in viata viitorului meu copil? Pot incepe relatia cu copilul meu inca inainte de a se fi nascut?
 


Daca iti pui macar una dintre aceste intrebari, atunci acest articol este pentru tine. Vei fi tata si totusi ai impresia ca, intr-un fel, esti deja, desi copilul inca nu s-a nascut.

Probabil cel mai bun mod de a nu avea numai un rol pasiv la nasterea bebelusului este de a te implica din plin in cele noua luni de sarcina. Incearca sa afli cat mai multe detalii despre aceasta perioada, despre cum se simte sotia ta si despre schimbarile care au loc in corpul ei.

...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul