Impartire sarcini familie

Cum sa imparti sarcinile cu partenerul tau

Cum sa imparti sarcinile cu partenerul tau Timpurile in care femeia era pe deplin responsabila cu treburile casnice au apus odata cu emanciparea reprezentantelor sexului frumos. Acum, cuplurile isi revendica in mod egal drepturile si obligatiile in cadrul familiei, sau cel putin asa este recomandat. Iata ce spun specialistii despre felul in care poti sa imparti sarcinile cu partenerul tau intr-un mod echitabil si sanatos.
Stabileste obiective concrete Cum reuseste un cuplu modern sa mentina un echilibru atat de necesar in caminul conjugal, de la pregatirea cinei, ingrijirea copiilor, menajul zilnic si programarea catorva clipe de intimitate in dormitor?

Inainte sa gasesti un raspuns acestei intrebari, asterne pe hartie...

Mamica de succes! Cum sa te organizezi mai bine?

Mamica de succes! Cum sa te organizezi mai bine? In unele familii, capul familiei nu este taticul, ci mamica. Epoca moderna scoate mult in fata mamicile de cariera, femei de succes care sunt puse in postura - deloc usoara - de a face fata mai multor roluri - de mama, sotie, prietena, gospodina etc. Cum te organizezi atunci cand trebuie sa fii in mai multe locuri deodata? Simplu: prin cooperarea intregii familii, dragoste si multa disciplina.

Planifica totul in familie: aloca sarcini, noteaza totul, cauta suport!

Toate planificarile trebuie facute cu foaia si pixul in mana. S-ar putea ca memoria sa fie prea incarcata si sa nu faca fata tuturor lucrurilor pe care le ai de facut. Noteaza in prima faza toate sarcinile...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul