Dezvat supt deget copii

Suptul degetelului este un act firesc in dezvoltare pana la varsta de 4 ani. incepand cu aceasta varsta copiii trebuie ajutati sa se dezvete de acest obicei.

9 solutii prin care sa-l faci pe cel mic sa nu-si mai suga degetul

9 solutii prin care sa-l faci pe cel mic sa nu-si mai suga degetul Copiii obisnuiesc sa-si suga degetul pana la varsta de 2-3 ani, insa sunt cazuri in care acestia raman cu un tic care le ofera incredere si siguranta si continua sa-l faca mult timp. Dar, este normal ca un copil de 3 ani sa-si suga in continuare degetul mare? "Suptul degetului si alte obiceiuri ale copiilor sunt nocive pentru dezvoltarea dintilor permanenti ai acestora. Acesti factori pot crea problem majore la nivelul danturii, care vor avea consecinte pe viitor si vor necesita interventia medicului specialist", spune doamna doctor Andra Custura, medic stomatolog la Clinica Andra Smile. Medicul stomatolog Andra Custura ne spune care sunt lucrurile pe care parintii le pot face pentru a-i...

Alte articole despre:  suptul degetului copii suptul degetului

Cum dezveti copilul de suptul degetului?

Cum dezveti copilul de suptul degetului? Dezvatarea copilului de suptul degetelului mare este o provocare la fel de mare precum cea a renuntarii la suzeta sau tetina. Acesta este un act firesc in cresterea copiilor, dar parintii sunt ingrijorati ca acest obicei dauneaza formarii danturii. Medicii sunt acord, insa sustin ca acest efect apare doar daca suptul degetului continua dupa o anumita varsta.

La ce varsta trebuie sa dezveti copilul sa mai suga degetelul mare?

Suptul degetelului este o activitate care il calmeaza pe copil. Daca cu tetina si suzeta ai rezolvat-o in cele din urma, renuntarea la suptul degetelului va fi o batalie a nervilor si a rabdarii. Acest obicei nu se sfarseste odata cu suzetica, ci...

Alte articole despre:  suptul degetului copii dezvoltare copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul