Cost nastere

Costul unei nasteri depinde de mai multi factori, dar fie ca nasti la privat sau la stat, tot va trebui sa scoti din buzunar o suma de bani pentru ca tu si bebelusul sa ajungeti cu bine acasa.

Cati bani ar trebui sa dai la medic pentru ca nasterea sa decurga bine? STOP!

Cati bani ar trebui sa dai la medic pentru ca nasterea sa decurga bine? STOP! Nu stiu cand vom reusi sa scapam de aceasta mentalitate - ca trebuie sa dai bani la medic, ca sa fie bine. Dar stiu ca depinde de fiecare dintre noi, de fiecare pacient care intra intr-un spital de stat si nu intinde plicul cu bani. Nu are sens sa mai marsez pe deja desuetul fapt ca sistemul medical din Romania este gratuit, si ca oricum cotizam in fieare luna tocmai pentu a putea beneficia de servicii medicale gratuite. Nu, nu mai prinde la nimeni acest argument. As incerca sa aduc argumentul ca salariile medicilor au crescut simtitor in acest an si ca nu mai trebuie sa ne gandim noi, pacientii, la bunastarea lor. Dar iata ce declara ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in urma cu ceva...

Alte articole despre:  nastere costuri nastere

Cat ne costa nasterea?

Cat ne costa nasterea? Un subiect foarte "fierbinte" in ziua de azi este cat costa nasterea, fie ca este la o maternitate de stat sau particulara. Nasterea la spitalul de stat este teoretic "gratuita", dar exista preturi neoficiale vehiculate pe forumurile de specialitate, pe care noi am incercat sa le punem cap la cap.

Nasterea la un spital particular este inca un lux in Romania si este o posibilitate doar pentru familiile care au venituri peste medie. Cu toate acestea, tot mai multe mamici apeleaza la serviciile maternitatilor particulare, pentru ca sunt dezamagite de cele de stat.

In costul nasterii la spitalele de stat nu intra doar onorariul doctorului, anestezistului, asistentei,...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul