Beneficii suc de catina

Sucul de catina trebuie sa faca parte din alimentatia celor mici care au depasit varsta de 2 ani datorita aportului mare de minerale, vitamine si uleiuri esentiale.

Savurosul suc de catina, cocktail de vitamine necesare pentru dezvoltarea copiilor

Savurosul suc de catina, cocktail de vitamine necesare pentru dezvoltarea copiilor O nutritie echilibrata, potrivita varstei, este absolut esentiala pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Minunatul suc de catina trebuie sa faca parte din alimentatia celor mici care au depasit varsta de doi ani datorita aportului mare de minerale, vitamine si uleiuri esentiale. Un pahar cu suc de catina contine numeroase substante nutritive si este o alternativa sanatoasa si delicioasa pentru sucurile din comert. Chiar si in cazul celor naturale, prin pasteurizare se pierde o buna parte din continutul sanatos al fructelor. De asemenea, cele mai multe dintre ele contin o cantitate mare de zahar. Tocmai datorita aportului mare de substante nutritive necesare cresterii, sucul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul