Bebelusi tripleti

Bebelusi tripleti pot fi alaptati alternativ, aceasta metoda fiind recomandata mai ales atunci cand bebelusii au mai crescut.

Nasterile multiple cresc numeric de la an la an

Nasterile multiple cresc numeric de la an la an
 In ultimii ani, se constata un progres al numarului de nascuti-vii, dar mai ales al gemenilor si tripletilor, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Numai ca fosta guvernare nu a vrut sa ia in calcul ca indemnizatia de maternitate ar trebui "asortata" cu numarul de nou-nascuti - gemeni, tripleti sau mai multi, preferand sa pastreze un cuantum fix pentru indemnizatia care se acorda in primii doi ani parintelui care se ocupa de cresterea copiilor.

In 2001 au fost 217.368 de nasteri simple, in 2002 s-a inregistrat o scadere cu 10.000 fata de anul precedent, pentru ca, in 2003 si 2004, cresterea sa revina cu 2.000-3.000 de nou-nascuti in plus, anual.

...

Alte articole despre:  bebelusi gemeni

Relatiile dintre gemeni. Intre mit si realitate

Relatiile dintre gemeni. Intre mit si realitate Relatiile dintre gemeni, chiar fiind in stadiul de bebelusi, au fost intotdeauna intre mit si realitate. Unii sunt de parere ca relatia dintre gemeni transcede o relatie obisnuita intre frati, insa altii cred ca nu exista nimic iesit din comun intr-o astfel de relatie.

Realistic vorbind, exista o multime de avantaje in a avea gemeni. Unul dintre cele mai evidente avantaje in a avea bebelusi de aceeasi varsta este ca niciunul nu va fi vreodata singur si se vor avea unul pe celalat ca parteneri de joaca.

Problema intervine cand ei vor creste si vor merge la scoala sau la gradinita. Petrecand atat de mult timp impreuna si avand o relatie atat de apropiata, s-ar putea sa aiba...

Alte articole despre:  bebelusi gemeni


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul