Urmareste-ne:

Atasament securizant

Termenul de "atasament securizant" (in engleza, "attachment parenting"), introdus de pediatrul american william sears, pledeaza pentru legatura emotionala dintre parintii si copii.

Ce este attachment parenting?

Ce este attachment parenting? Toti parintii isi doresc sa formeze o puternica legatura emotionala cu copiii lor. Totodata, ei incearca sa le insufle o educatie care sa rezoneze cu valorile in care cred. Unii parinti isi trateaza copiii ca pe niste adulti in miniatura pentru a-i motiva. Altii insista pe disciplina riguroasa, pentru a-i determina sa fie sociabili si increzatori. De cele mai multe ori insa, copiii invata din greseli. Ce este attachment parenting (atasament securizant) Termenul de "atasament securizant" (in engleza, "attachment parenting"), introdus de pediatrul american William Sears, pledeaza pentru legatura emotionala dintre parinti si copii. Cu cat aceasta legatura este mai puternica, cu atat copiii...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul