Asistare nastere tata

Tatii pot asista la nastere, fiind prezenti in sala de nasteri., este o optiune a cuplului.

Bagajul taticului pentru maternitate

Bagajul taticului pentru maternitate Bagajul pentru maternitate nu este o treaba exclusiv a gravidelor cand vine vorba de nasterea copilului. Taticii sunt cei care vor sta cu mamica in spital pana dupa nastere si au si ei nevoie de un bagajel pentru perioada din spital. Iata ce trebuie sa contina acesta! Viitori tatici trebuie sa retina ca travaliul gravidutei se poate prelungi foarte mult pana la momentul nasterii. De aceea este indicat sa aiba in vedere toate lucrurile necesare pentru a face fata unei perioade de mai lungi in spital. Bagajelul taticului pentru maternitate trebuie pregatit din timp. Si cu siguranta ca tu, ca viitoare mamica grijulie, vei avea grija sa fie gata si sa fie asezat langa al tau!
Ce...

Ghidul taticului in travaliu si la nastere

Ghidul taticului in travaliu si la nastere Rolul taticului la nastere s-a schimbat radical de pe vremea cand barbatii toceau podeaua salii de asteptare si isi rodeau unghiile in asteptarea vestii: "aveti un baiat/o fetita"! Astazi, majoritatea barbatilor se implica in tot ceea ce inseamna sarcina, travaliu si nasterea. Acestia le asista pe toata perioada travaliului si pot sta chiar in sala de nasteri. Unii barbati se simt bine atunci cand se implica in toate astea, iar altii nu. Nu toti sunt incantati de ideea de a participa la nastere. Daca acesta nu se simte suficient de stapan pe sine si crede ca nu va face fata acestor momente este bine sa nu insisti. Mai mult te-ar incurca si stresa in acele momente. Respecta-i dorinta. Dar...

Rolul tatalui la nastere

Rolul tatalui la nastere Rolul tatalui la nasterea copilului s-a schimbat considerabil de-a lungul timpului. Daca in trecut acesta nu facea nimic altceva decat astepte nelinistit in holul spitalului vestea cea mare, astazi a avansat in grad si a ajuns sa fie chiar un spectator al procesului nasterii propriului copil. Mai mult decat atat, el a ajuns sa reprezinte "umarul" pe care te bazezi intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii tale. Afla cum este implicat tatal in timpul travaliului si nasterii!
Care este rolul tatalui la nastere? Daca in trecut, la momentul nasterii, tatal nu facea altceva decat sa isi controleze nivelul de anxietate pe holurile spitalului in asteptarea medicului care...

Alte articole despre:  nastere rol tata nastere


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul